ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ποιοι ζητούν από τον Ερντογάν απαγόρευση και πρόστιμα σε Τούρκους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα

Απίστευτο και εντελώς εξωφρενικό !!!

Η Τουρκική Εταιρεία Επενδυτών Τουρισμού Association (BLS), η Belek Επενδυτών Τουρισμού Association (BETUYAB) Πρόεδρος Cemil Ugurlu, ζητούν από τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να απαγορεύσει τους Τούρκους τουρίστες να πηγαίνουν για διακοπές στο εξωτερικό και αν κάποιος παρανομεί να του επιβάλλονται πρόστιμα, υπό την μορφή φορολογικών επιβαρύνσεων.

Σχετικά δημοσιεύματα στα Τουρκικά ΜΜΕ, έχουν την είδηση αυτή στα πρώτα θέματα.

Όπως εκτιμούν τουριστικοί και οικονομικοί παράγοντες της Λέσβου, απώτερος στόχος της Τουρκίας, είναι να εμποδίσουν το τουριστικό ρεύμα που υπάρχει εξ ανατολών, προς τα Ελληνικά νησιά και να βλάψουν έτσι την τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.

Οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες γνωρίζουν πολύ καλά, ότι τα τελευταία χρόνια, οι Τούρκοι τουρίστες είναι οι “αιμοδότες” του τουρισμού στα νησιά του Αιγαίου και αυτοί που έχουν σώσει πολλά ξενοδοχεία από κατασχέσεις τα τελευταία χρόνια, αφού το μεταναστευτικό έχει μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τουριστική ανάπτυξη στα πληγωμένα νησιά.

Μάλιστα όπως εκτιμούν οι τουριστικοί πράκτορες της Λέσβου, οι κρατήσεις που υπάρχουν φέτος από Τούρκους τουρίστες στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, δείχνουν σχεδόν διπλάσια αύξηση Τούρκων επισκεπτών για το φετινό καλοκαίρι.

Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες και πιέζουν τον Ερντογάν να πάρει δραστικά μέτρα.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε σχετικό δημοσίευμα του Τουρκικού Τύπου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο