ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο Σπύρος Γαληνός επισκέφθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι ζήτησε και έφαγε “πόρτα”

Πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται τις τελευταίες ημέρες, τι ήταν αυτό που ώθησε τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό να αλλάξει γραμμή πλεύσης και ενώ επί τρία ολόκληρα χρόνια “ποιούσε την νήσσαν”, ξαφνικά διοργάνωσε Παλλεσβιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όπου μέσα από την ομιλία του εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, o Σπύρος Γαληνός προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να βρει νέα κομματική στέγη, για να έχει το χρίσμα ή τη στήριξη της, για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ο ίδιος έχει καταλάβει την έντονη δυσαρέσκεια των συμπολιτών του – ακόμα και αυτών που τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές – θεωρώντας τον σαν υπεύθυνο της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται η Λέσβος, λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος.

Οι λάθος χειρισμοί του και η αδράνειά του επί τρία ολόκληρα χρόνια στο θέμα αυτό, έχουν ρίξει τη δημοτικότητά του στο ελάχιστο.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, ο Σπύρος Γαληνός “χτύπησε” την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας.

Επισκέφθηκε πριν από λίγο καιρό τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον οποίο ζήτησε ανεπίσημα, τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητά τους στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Δεν γνωρίζουμε αν μέσα στη συζήτηση που έκαναν οι δύο πολιτικοί άνδρες, έθεσαν και θέμα επιστροφής του Σπύρου Γαληνού στη Νέα Δημοκρατία.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Δήμαρχος Λέσβου έφυγε από την Αθήνα με άδεια χέρια.

Και όλο αυτό το σενάριο δένει απόλυτα με την αποκάλυψη του LesvosNews.gr στις 20/7/2017 όπου γράψαμε για το

ΟΧΙ της Νέας Δημοκρατίας σε Χριστιάνα Καλογήρου και Σπύρο Γαληνό για τις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εκείνο που έχει σημασία είναι, ότι ο Σπύρος Γαληνός για πολλοστή φορά έριξε τις ευθύνες σε τρίτους, μη καταλογίζοντας στον εαυτό του ούτε ένα φταίξιμο, ούτε ένα λάθος.

Με απλά λόγια…

Θεωρεί τον εαυτό του ένα τέλειο Δήμαρχο !!!

φωτο αρχειου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο