ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Μέσα στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ η καλλιέργεια χασίς από μετανάστη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει προχωρήσει σε σημαντικές επιτυχίες – κυρίως στην καταπολέμηση των ναρκωτικών στη Λέσβο –  και μάλιστα μέσα από το Lesvosnews.gr τους έχουμε απονείμει τα εύσημα.

Την Κυριακή 27/8/2017, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Σύλληψη ενός ατόμου στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, (25-08-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν, σε υπαίθριο χώρο στην παραπάνω περιοχή, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 10 έως 43 εκατοστά, τα οποία όπως διακριβώθηκε, τα καλλιεργούσε ο 46χρονος.
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.”
Όταν θελήσαμε να μάθουμε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα, εκπλαγήκαμε από τα στοιχεία που μας προέκυψαν.
Η κατά το δελτίο τύπου ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, δεν ήταν παρά ο καταυλισμός μεταναστών του Καρά Τεπέ, ενώ ο αναφερόμενος ως συλληφθείς, ήταν φιλοξενούμενος μετανάστης, την δε καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, την έκανε ακριβώς πίσω από το κοντέϊνερ στο οποίο διέμενε.
Η απορία λοιπόν που μας γεννάται είναι, για ποιο λόγο η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου κράτησε μυστικά τα σοβαρότατα αυτά στοιχεία – δεν εννοούμε ονόματα κλπ – και αν η απόκρυψή τους έγινε κάτω από τη δική τους κρίση, ή προχώρησαν σε αυτή την επιλογή με άνωθεν εντολή.
Ελπίζουμε ότι θα τύχουμε κάποιας απάντησης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Μέσα στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ η καλλιέργεια χασίς από μετανάστη”

  1. […] Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί σε ένα περιστατικό, όπου η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου είχε εκδώσει ένα δελτίο τύπου, που αναφερόταν σε μία σύλληψη αλλοδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης… […]

  2. […] Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί σε ένα περιστατικό, όπου η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου είχε εκδώσει ένα δελτίο τύπου, που αναφερόταν σε μία σύλληψη αλλοδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης… […]

Αφήστε ένα σχόλιο