ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Άρον – άρον τοποθετούν τώρα μετά τους θανάτους των μεταναστών τα κοντέινερ που αράχνιαζαν στις αποθήκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους ξενοδόχους της Λέσβου και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επιρρίπτει συνεχώς τις ευθύνες για τους θανάτους των μεταναστών στη Μόρια, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Επικαλείται άρνηση των παραπάνω στο να κάνουν εργασίες στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας και στον καταυλισμό του Καρά – Τεπέ.

Ο κ. Μουζάλας δεν κάνει καθόλου λόγο για την ολιγωρία τη δική του και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφού εδώ και δύο περίπου μήνες όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ στο LesvosNews.gr, είχαν μεταφερθεί στη Λέσβο 300 περίπου κοντέινερ από τα 500 που συνολικά θα μετέφεραν, για να τοποθετηθούν στην Μόρια και στον Καρά – Τεπέ και να φύγουν οι μετανάστες από τις σκηνές.

Τα συγκεκριμένα κοντέινερ βρίσκονται  εδώ και πολύ καιρό στη Λέσβο – όπως και πάλι είχαμε αποκαλύψει – και αράχνιαζαν  στις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας.

Τώρα και μετά τους θανάτους των μεταναστών στη Μόρια, τα σύγχρονα αυτά κοντέινερ με κλιματισμό και όλα τα κομφόρ, μεταφέρονται άρον – άρον στους καταυλισμούς για να στεγαστούν οι μετανάστες.

Το βίντεο από τη μεταφορά των κοντέινερ που σας παραθέτουμε είναι χθεσινό…

Το επισημαίνουμε αυτό για τους άπιστους Θωμάδες…

Μήπως θα έπρεπε κάποιος εισαγγελέας, να αναζητήσει έστω και τώρα, τους ηθικούς αυτουργούς για τους θανάτους των μεταναστών στη Μόρια;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Άρον – άρον τοποθετούν τώρα μετά τους θανάτους των μεταναστών τα κοντέινερ που αράχνιαζαν στις αποθήκες (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο