Απίστευτο !!! Υπάλληλος του ΛΤΛ πέταξε Ελληνική σημαία σαν πατσαβούρα σε σκοπιδοτενεκέ (ΦΩΤΟ)

Μία απίστευτη καταγγελία μας έστειλε ο αναγνώστης μας κ.  Χριστόδουλος Ψάνης, ο οποίος μάλιστα εκτός του ότι μας έστειλε και αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό, δεν είχε και καμία αντίρρηση να χρησιμοποιήσουμε και τα στοιχεία του που αν μη τι άλλο είναι κάτι που τον τιμά.

Ο κ. Ψάνης αναφέρει στην καταγγελία του:

“Καλησπέρα σας Κύριε Σινάνη,

Σήμερα στις 12 περίπου το μεσημέρι στο λιμάνι της Μυτιλήνης, γίναμε μάρτυρες ενός πολύ λυπηρού γεγονότος. Ένας κύριος (μάλλον υπάλληλος του ΛΤΛ) αντικατέστησε τις τρεις σημαίες που υπάρχουν στους ιστούς του λιμενοβραχίονα με άλλες καινούργιες. Ανάμεσα τους και η ελληνική σημαία. Όταν τελείωσε τη δουλειά του, και ενώ οι σημαίες που κατέβηκαν δεν είχαν σχεδόν καμία φθορά, τις τύλιξε όλες μαζί σαν πατσαβούρες (ανάμεσα τους και την ελληνική σημαία) και τις πέταξε στον ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ που υπάρχει ακριβώς δίπλα από τους ιστούς! Θεωρώ ότι πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση των εθνικών μας συμβόλων, ειδικά από τους δημοσίους υπαλλήλους, ειδικά σε μια εποχή που έχουμε γεμίσει “σημαιολάτρεις” και “σημαιομάχους” ή, αν θέλετε, “προδότες” και “πατριώτες”.”

Με εκτίμηση,

     Χριστόδουλος Ψάνης

Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΤΡΕΛΛΗ

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου ο οποίος επικοινώνησε με τον Γιάννη Συνάνη τηλεφωνικά και του εξήγησε:

“Η σημαία δεν πετάχθηκε… Τα σύμβολα της πατρίδας μας δεν τα πετάμε… Ο υπάλληλός μας τοποθέτησε τη φθαρμένη σημαία επάνω στον κάδο και πήγε λίγα μέτρα πιο κάτω να τοποθετήσει ένα σωσίβιο που λίγο πριν κάποιοι είχαν κλέψει… Στην επιστροφή πήρε την Ελληνική σημαία… Μάλλον ο κύριος που έκανε την καταγγελία δεν είδε τον υπάλληλό μας που επέστρεψε και πήρε μαζί του την Ελληνική σημαία.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο