Απίστευτο κυνήγι των οδηγών από την Τροχαία Μυτιλήνης που μοίραζε κλήσεις στο αεροδρόμιο

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με αυτό που είδαμε σήμερα Λαμπροδευτέρα στα μηνύματά μας.

Φίλοι αναγνώστες του Lesvosnews.gr μας κατήγγειλαν ένα απίστευτο μπαράζ κλήσεων της Τροχαίας Μυτιλήνης, που έδιναν σε αυτοκίνητα που έκαναν προσωρινή στάθμευση στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, προκειμένου να αποβιβάσουν ή να παραλάβουν ταξιδιώτες.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει τη Λαμπροδευτέρα, που όλοι θεωρούμε ότι είναι μία ημέρα που οι υπηρεσίες της Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα είναι κάπως “ελαστικές” λόγω των ημερών του Πάσχα – άλλωστε χαρίζονται και πρόστιμα και επιστρέφονται και πινακίδες οχημάτων – και μάλιστα στο χώρο του αεροδρομίου, όπου οι παραβάσεις δεν είναι αυτές που χαρακτηρίζονται ως αυστηρές – ταχύτητα, κόκκινο, ζώνες, κράνος κλπ – αλλά απλής στάθμευσης.

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που μας έστειλε φίλος αναγνώστης του Lesvosnews.gr:

“Αγαπητέ κ. Συνάνη αρχικά να σας ευχηθούμε Χριστός Ανέστη !!!  Είμαι ένας τακτικός αναγνώστης του Lesvosnews.gr και σας συγχαίρω για τον αγώνα που κάνετε μέσα από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ για το πολύπαθο νησί μας. Ήρθα με την οικογένειά μου για να περάσουμε τις διακοπές του Πάσχα στη Μυτιλήνη. Σήμερα πήραμε το δρόμο της επιστροφής με το αεροπλάνο με την μεσημεριανή πτήση των 13:00.  Στο αεροδρόμιο μας πήγε ένας οικογενειακός μας φίλος ο οποίος όπως μας ενημέρωσε τηλεφωνικά “εισέπραξε” μία κλήση από την Τροχαία Μυτιλήνης για παράνομη στάθμευση στο χώρο του αεροδρομίου.  Ο φίλος μας μας κατέβασε τις βαλίτσες και αφού μας βοήθησε να τις μεταφέρουμε μέσα στο αεροδρόμιο επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητό του και βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του το “δωράκι” της Τροχαίας. Το πρόστιμο για να λέμε την αλήθεια είναι μηδαμινό… Μόλις 20 ευρώ… Το θέμα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι αυτό. Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έλυσε όλα τα προβλήματα που έχει το νησί μας – παραβατικότητα από μεταναστευτικό, έλλειψη καυσίμων για τα περιπολικά που πληρώνουν οι αστυνομικοί κλπ – και αποφάσισε να βάλει και τάξη στο αεροδρόμιο. Αλήθεια καύσιμα στο περιπολικό που πήγε και μοίρασε τις κλήσεις στο αεροδρόμιο έβαλε η αστυνομία ή μήπως η Fraport; Είναι λυπηρό σε μία εποχή όπου το νησί μας καταστρέφεται πανταχόθεν να το βουλιάζουμε εμείς οι ίδιοι ακόμα περισσότερο… Πως να έρθεις ένας τουρίστας να κάνει διακοπές βλέποντας να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Θα ήθελα να γνωρίζω ποιος καρεκλοκέντευρος έδωσε την εντολή να μοιράσουν τα Πασχαλιάτικα δωράκια στους οδηγούς που πήγαν στο αεροδρόμιο για να αποβιβάσουν ή για να παραλάβουν κάποιους φίλους ή συγγενείς και όχι ασφαλώς για να πιουν το καφεδάκι τους όπως στην Προκυμαία Μυτιλήνης. Όχι τίποτε άλλο αλλά για να του απονείμουμε το ¨βραβείο της ανοιχτής παλάμης”.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και σας εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα σας.

Γ.Π.  Ένας απογοητευμένος Λέσβιος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο