Απίστευτη δημοσιογραφική αλητεία… Προσπαθούν να εμπλέξουν τον Κώστα Μουτζούρη με τα φεϊγ βολάν… Τι λέει ο συλληφθείς

Με μία απίστευτη δημοσιογραφική αθλιότητα κάποιοι που προσπαθούν να κρατηθούν στις καρέκλες της εξουσίας και βλέπουν την επερχόμενη ήττα τους, γράφουν φανταστικά σενάρια προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Έτσι δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας των Αθηνών εμφανίζει την Χριστιάνα Καλογήρου αδικημένη και συνδέει τη σύλληψη του 62χρονου επιχειρηματία στη Λήμνο σαν άνθρωπο που ενεργούσε κατόπιν εντολών του Κώστα Μουτζούρη.

Στο δημοσίευμα μάλιστα αυτό αναφέρει ότι… “Εκείνο που έκανε εντύπωση ακόμα και στους αστυνομικούς είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ανακρινόμενος είπε ότι του τα έδωσε τα τρικάκια ένας δημοσιογράφος (που κατονόμασε), ο οποίος πρωταγωνιστούσε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Μουντζούρη.”

Απίστευτο ψέμα και δημοσιογραφική αλητεία αφού σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του Lesvosnews.gr ο συλληφθείς ουδέποτε δήλωσε κάτι τέτοιο και ούτε αναγράφεται κάτι σχετικό στη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια έγκυρη ενημέρωση που έχει το Lesvosnews.gr στη δικογραφία ο συλληφθείς αναφέρει ότι προέβη σε αυτό το είδος της διαμαρτυρίας του διότι η Χριστιάνα Καλογήρου και οι συνεργάτες της τον ταλαιπωρούν επί χρόνια γραφειοκρατικά προκειμένου να του χορηγήσουν άδεια λειτουργίας της επιχείρησής του με συνέπεια να τον έχουν φέρει σε απόγνωση αφού έτσι τον οδηγούν στην οικονομική καταστροφή.

Είναι προφανές ότι γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια από κάποιους σκοτεινούς κύκλους προκειμένου να πλήξουν την το κύρος, την τιμή και την αξιοπρέπεια του Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη.

Σημαντική λεπτομέρεια…

Ο αγανακτισμένος επιχειρηματίας ήταν – δεν ξέρουμε αν ακόμα είναι – επί σειρά ετών φανατικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Λήμνο.

Ήδη το νομικό επιτελείο του Κώστα Μουτζούρη ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο