Απίστευτο !!! Η ΔΕΥΑΛ ξήλωσε υδρομετρητή σε ιδιώτη για χρέος 18 ευρώ που όμως ήταν πληρωμένο !!!

Απίστευτο και όμως αληθινό !!!

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί…

Όπως μας καταγγέλλει φίλος – αναγνώστης του LesvosNews.gr, χθες το μεσημέρι ενώ γύρισε στο σπίτι του από την δουλειά, διαπίστωσε ότι δεν είχε νερό στο διαμέρισμά του.

Ρώτησε τον διαχειριστή αν υπήρχε καμία βλάβη και έμεινε έκπληκτος όταν τον ενημέρωσε, ότι η ΔΕΥΑΛ του είχε αφαιρέσει το πρωί τον υδρομετρητή.

Ο καταναλωτής οργίστηκε, αφού ο τελευταίος λογαριασμός που είχε στα χέρια του έφτανε στο ιλιγγιώδες ποσό των 18 ευρώ (!!!) και ήταν πληρωμένος.

Δυστυχώς η ώρα ήταν περασμένη και δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την ΔΕΥΑΛ, για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο άτυχος συμπολίτης μας αναγκάστηκε να μας καταγγείλει το γεγονός, διότι έχει ένα ανήλικο παιδάκι μόλις 7 χρονών, το οποίο υποφέρει από ίωση και είναι με πυρετό.

Εμείς δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε…

Προφανώς θα έχει γίνει κάποια γκάφα ολκής…

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η ΔΕΥΑΛ πήγε και ξήλωσε τον υδρομετρητή ενός συμπολίτη μας για χρέος 18 ευρώ, που ήταν άλλωστε εξοφλημένο.

UDATE – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Σε επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Αντώνης Γιαννάκης με τον Γιάννη Συνάνη, του είπε για το θέμα ότι δεν αφαίρεσαν τον υδρομετρητή από τον συμπολίτη μας, αλλά τον άλλαξαν με καινούργιο γιατί ο προηγούμενος είχε ζημιά και δεν έγραφε την κατανάλωση.

Είπε επίσης ότι έστειλε συνεργείο στο σπίτι του καταναλωτή και ότι παρακολουθεί ο ίδιος το θέμα για να το λύσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο ο ίδιος ο συμπολίτης μας χθες αντιμετώπισε πρόβλημα, αφού οι βρύσες τους σπιτιού του είχαν στερέψει

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο