Απίστευτο !!! Έφερε παράνομα 442 τσιγάρα από την Τουρκία… Τα πλήρωσε με 1.500 ευρώ και κατάσχεση του αυτοκινήτου του !!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!

Ο 57χρονος Α.Ε. ταξίδεψε πρόσφατα από τη Μυτιλήνη στο Αϊβαλί της Τουρκίας και στην επιστροφή του αγόρασε 442 τεμάχια τσιγάρα, προκειμένου όπως μας είπε μιλώντας αποκλειστικά στο Lesvosnews.gr, να γλυτώσει λίγα ευρώ, αφού είναι μανιώδης καπνιστής.

Στο έλεγχο που του έγινε όμως κατά την επιστροφή του από τους άνδρες του Τελωνείου Μυτιλήνης, εντόπισαν στο αυτοκίνητό του, αλλά και στον σωματικό έλεγχο που του έγινε,  τα 442 τσιγάρα που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με το Νόμο, η πράξη του αυτή θεωρήθηκε σαν λαθρεμπορία, με αποτέλεσμα να πληρώσει πρόστιμο της τάξης των 1.500 ευρώ, αλλά και να του κατασχεθεί το ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε τα παράνομα τσιγάρα.

Ο 57χρονος Α.Ε. μιλάει για εξοντωτικές ποινές, αφού όπως υποστηρίζει τα τσιγάρα τα έφερε για δική του χρήση και όχι για εμπόριο.

Στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, βλέπετε την απόφαση του Τελωνείου Μυτιλήνης, όπως και το παραστατικό πληρωμής των 1.500 ευρώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο