Απίστευτη ανάρτηση της δημοσιογράφου Σπυριδάκη στο Facebook… Γράφει για στημένο ρεπορτάζ μας στο λουκέτο του 8ου Δημοτικού Σχολείου

spiridaki-fb

Σε μία απίστευτη ανάρτηση προχώρησε η δημοσιογράφος και εργαζόμενη στην ΕΡΤ Αναστασία Σπυριδάκη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το λουκέτο στο 8ο Δημοτικό Σχολείο ήταν στημένο και ότι εμείς υποκινήσαμε τους γονείς να βάλουν το λουκέτο στο σχολείο, για να πάρουμε ένα 50ευρω !!!

Φυσικά δεν τολμάει να αναφέρει ούτε το όνομα της ιστοσελίδας μας αλλά ούτε και του δημοσιογράφου Γιάννη Συνάνη.

Όμως σαφώς εννοεί εμάς, αφού δεν υπήρχε στο σημείο του γεγονότος άλλη κάμερα και φυσικά κανένας άλλος δημοσιογράφος.

Θα πρέπει λοιπόν να θυμίσουμε στην κυρία Σπυριδάκη ότι χθες και σήμερα η τηλεόραση της ΕΡΤ έπαιζε σε όλες σχεδόν τις ενημερωτικές της εκπομπές και στα δελτία της το “στημένο” κατ’ αυτήν βίντεο.

Φυσικά χωρίς καμία άδεια από εμάς και χωρίς να μας καταβάλει το κατά την κυρία Σπυριδάκη 50ευρω για το αντίτιμο.

Και για να κοστολογεί ένα ρεπορτάζ που έπαιξε σε όλα τα ειδησεογραφικά ΜΜΕ μόνο με 50 ευρώ μάλλον δεν είναι και τόσο επαγγελματίας δημοσιογράφος.

Το κοστολόγιό της έχει μαναβική συνταγή…

Θα πρέπει επίσης να της επισημάνουμε ότι σήμερα το συνεργείο της ΕΡΤ ήταν από τα άγρια χαράματα έξω από το 8ο Δημοτικό Σχολείο.

Γιατί;

Για να καταγράψει τη συνέχεια ενός στημένου βίντεο, ή για να καλύψετε τη δική σας απουσία από ένα τόσο σημαντικό θέμα που ήθελε η Κρατική Τηλεόραση της ΕΡΤ και που γι αυτό το λόγο σας πληρώνει;

Τέλος θα πρέπει να της υπενθυμίσουμε ότι κατά καιρούς η ΕΡΤ έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές ρεπορτάζ και βίντεο του LesvosNews.gr χωρίς φυσικά να μας καταβάλει ούτε μισό ευρώ.

Μετά από όλα αυτά, όπως θα πρέπει να καταλάβει η κ. Σπυριδάκη, το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη, στην οποία και θα στραφούμε.

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει η κ. Σπυριδάκη στο Facebook

spiridaki-2

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Απίστευτη ανάρτηση της δημοσιογράφου Σπυριδάκη στο Facebook… Γράφει για στημένο ρεπορτάζ μας στο λουκέτο του 8ου Δημοτικού Σχολείου”

  1. […] κάμερα και φυσικά κανένας άλλος δημοσιογράφος», όπως αναφέρει σε κείμενο του), ο οποίος «παραπληροφορεί» και «στήνει γεγονότα» για […]

Αφήστε ένα σχόλιο