Απίστευτες απειλές εισπρακτικής εταιρείας σε στρατιωτικό της Μυτιλήνης για χρέος 2.000 ευρώ… “

eispraktiki-etaireia

Δείτε τι καταγγέλει στρατιωτικός από τη Μυτιλήνη, που επειδή χρωστάει 2.000 ευρώ από πιστωτική κάρτα σε τράπεζα, τον απειλούν και τον ξεφτιλίζουν υπάλληλοι εισπρακτικής εταιρείας.

«Σε αυτή τη χώρα που ζούμε και με αυτή τη κυβέρνηση δεν έχω τι να πω έχω αγανακτήσει. Είμαι στις ένοπλες δυνάμεις χρόνια και θεωρώ τον εαυτό μου πατριώτη. Κάποια στιγμή στη ζωή μου πήρα και γω μια πιστωτική κάρτα 2.000 ευρώ. Δεν μπορούσα όμως να την αποπληρώσω και έβαλα δόσεις 49 ευρώ το μήνα. Για δύο μήνες δεν πλήρωσα γιατί κάτι μου έτυχε και μια εταιρεία που λέγεται «Mellon», με παίρνει συνεχώς τηλέφωνο, μιλάμε για δέκα φορές τη μέρα και μου λένε «ψάξε βρες χρήματα να μας πληρώσεις, δεν μας απασχολεί αν δεν έχεις, τράβα δανείσου γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα».

Μιλάμε για ούτε 100 ευρώ. Έχω γίνει ρεζίλι στην υπηρεσία μου, στη γυναίκα μου, ξυπνάνε το ανήλικο παιδί μου αν και τους έχω πει ποιες ώρες να καλούν. Ήμουν πάντα ευγενής άνθρωπος και έχω μάθει και να σηκώνω το τηλέφωνο ακόμη και αν με καλούν από απόκρυψη και να μιλάω όμορφα. Όμως οι αλλεπάλληλες οχλήσεις και οι απειλές με έχουν εξοργίσει. Και πολλοί άνθρωποι γι αυτούς τους λόγους έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

Είμαι στρατιωτικός στη Μυτιλήνη και εκτός από το μπάχαλο στα «hot spot» με τους λαθραίους να κάνουν πανηγύρι, οι αστυνομικοί να έχουν τα χέρια δεμένα λόγω άνωθεν εντολών, έχουμε και τις εισπρακτικές που επανήλθαν δριμύτερες με απειλές. Ένα διάστημα κάπως είχε χαλαρώσει το πράγμα όταν είχαν ξεφτιλιστεί μέσα από διάφορες εκπομπές με κρυφές κάμερες. Τώρα και με αυτή την κυβέρνηση της απραγίας που έχουμε πάνω – είναι άκρως επικίνδυνη για τον τόπο – έχουν ξεσαλώσει και οι εισπρακτικές που συνήθως από πίσω βρίσκονται ξένα συμφέροντα ή ακόμη και γνωστοί δικηγόροι. Πείτε κάτι και φέρτε το θέμα στην επιφάνεια για μια ακόμη φορά γιατί αυτό που κάνουν είναι παράνομο.»

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ από Μυτιλήνη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο