Απέσυρε την υποψηφιότητά του για τις επόμενες εκλογές ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός συγκέντρωσε χθες όλους τους συνεργάτες του, για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τα μελλοντικά του σχέδια, ως προς τις πολιτικές του επιλογές.

Από νωρίς το πρωί είχε διαρρεύσει από συνεργάτες του στενού του περιβάλλοντος ότι ο Σπύρος Γαληνός είχε πάρει την απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές για να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Σπύρος Γαληνός είχε δηλώσει ότι δεν θα κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος, όμως στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λέσβου πριν λίγες ημέρες δήλωσε με υπερηφάνεια ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου.

Χθες λοιπόν έκανε ξανά νέα στροφή 180 μοιρών και δήλωσε στους συνεργάτες του ότι η απόφασή του είναι να μη διεκδικήσει εκ νέου το Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Μυτιλήνης πλέον.

Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα στη χθεσινή συγκέντρωση βάρυνε πολύ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που συγκινήθηκαν έντονα.

Με το άκουσμα της είδησης αυτής, αμέσως πήραν φωτιά τα τηλέφωνα των επικεφαλής διαφόρων συνδυασμών για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, αφού απελευθερώθηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Γαληνού, οι οποίοι και καλές δεξαμενές ψήφων έχουν αλλά και κάποιοι από αυτούς έχουν και ιδιαίτερες περγαμηνές με τη μέχρι τώρα πορεία τους στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο