Άνθρακες ο θησαυρός !!! Αθώος ο 42χρονος που συνελήφθη με το “οπλοστάσιο”

athoos-oplostasio

Αθώος ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας, αφού το Σάββατο είχε συλληφθεί κατόπιν ελέγχου κατα την επιβίβαση του στο πλοίο της γραμμής και βρέθηκε να μεταφερει διαφορά είδη οπλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, αποδείχθηκε οτι διεθετε νόμιμη άδεια κατοχής και οπλοφορίας, ως διακεκριμένο μέλος της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος την οποία μάλιστα είχε επιδείξει κανονικά στις αρχές.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση όμως είναι οτι εκτός του σκοπευτικού όλα τα αλλα όπλα που βρέθηκαν δεν ήταν πράγματι πυροβόλα όπλα, αλλα αεροβόλα τύπου airsoft που χρησιμεύουν στο καθ όλα νόμιμο παιχνίδι της αεροσφαιρισης.

Παρόλα αυτά τα τελευταία 24ωρα ανακυκλωθηκαν ευρυτατα ποικιλα δημοςιευματα για το θέμα αυτό που βιαςτηκαν να εγειρουν ακραίες εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία περί σύλληψης στην περιπτωςη αυτή οργανωμένης εγκληματικής δράσεως με μεταφορά αληθινών όπλων, που μετά τις πρόσφατες εξελίξεις φαντάζουν πια κομικο-τραγικές.

Την ικανοποιης η του για την αισια εκβαση της υποθεσης, εξεφρασε ο Δικηγόρος υπεράσπισης Νίκος Χωριατελλης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο