Ανώτερη η πιο έμπειρη Λαμία νίκησε την Καλλονή στον Ταρλά με 2 – 0… (ΒΙΝΤΕΟ)

aelk-lamia-0-2
Η Καλλονή απογοήτευσε στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της στον Ταρλά όπου ηττήθηκε από  την σαφώς ανώτερη Λαμία με 2 – 0.
Και πως να μη χαρακτηρίσεις μία τέτοια δίκαιη όταν η Καλλονή προσπαθεί να φτιάξει μία ομάδα μέλλοντος με νέα άπειρα στην πλειοψηφία τους παιδιά σε αντίθεση με τη Λαμία η οποία έκανε σημαντικές μεταγραφές και εμπιστεύτηκε την επένδυσή της αυτή στον Μπάμπη Τεννέ ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές ανόδους ομάδων στην Super League.
Εκτός αυτού οι νέοι παίκτες της Καλλονής είχαν να αντιμετωπίσουν εμπειρότατους παίκτες της Λαμίας με καριέρα στην Super League με επικεφαλής τους πρώην Καλλονιάτες στυλοβάτες της άμυνας Ανέστη Αναστασιάδη και Στρατή Βαλιού.
Η ήττα ήρθε φυσιολογικά με δύο γκολ του Μπλάζιτς στο 12′ – επίσης πρώην παίκτη της Καλλονής – και του Βασιλογιάννη στο 17′
Η Λαμία είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει ενώ στην αντιπέρα όχθη η Καλλονή δεν πίεσε την αντίπαλη άμυνα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Αρναούτογλου (46′ Ευαγγελιδάκης), Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Παραΐμπα (46′ Λαμπράκης), Φράγκος, Κέρι (71′ Γιουκαρής), Μπουρντουζάν.
ΛΑΜΙΑ: Πίκτας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Ντουρμισάι (65′ Πίντο), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (75′ λ.τρ. Τσούκαλος), Καραγιάννης (62′ Αυγενικού), Βάντερσον, Όμο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο