Άνω κάτω στο ΚΥΤ Μόριας – Γιατί δεν πάνε στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι στο άσυλο; Ποια χώρα απέσυρε το προσωπικό της; Γιατί δεν μαζεύουν τα λύματα;

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο ΚΥΤ Μόριας, εξαιτίας μίας απόφασης της διοίκησης του Hotspot, η οποία προχώρησε στο κλείσιμο της πλαϊνής εξόδου από το χώρο του καταυλισμού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Ασύλου δεν προσέρχονται στην εργασία τους δηλώνοντας ότι κινδυνεύει η ζωή τους, αφού σε περίπτωση εξέγερσης των μεταναστών, η πλαϊνή είσοδος αποτελούσε έξοδο διαφυγής για τους εργαζομένους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και η Μεγάλη Βρετανία απέσυρε το προσωπικό που εργαζόταν εκεί για τους ίδιους ακριβώς λόγους ασφαλείας.

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και στο θέμα των αποβλήτων – λυμάτων, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν έχει γίνει ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου, με αποτέλεσμα τα λύματα μέχρι τη Δευτέρα να μην απορροφούνται από τα βυτία και αυτά να διαρρέουν στα παρακείμενα χαντάκια και ρέματα με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία στην περιοχή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο