Άνω – κάτω ο Δήμος Λέσβου για την διάρρηξη της αποθήκης στο Αμπελικό από υπαλλήλους του με υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Αναστάτωση στους κύκλους των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του LesvosNews.gr, σύμφωνα με την οποία υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου χρησιμοποιώντας μάλιστα υπηρεσιακό αυτοκίνητο, πήγαν σε αγροτική περιοχή  του Αμπελικού και έκλεψαν δίχτυα ελαιοσυλλογής και άλλων αγροτικά αντικείμενα.

Για κακή τους τύχη όμως τους έπιασε στα πράσα ο ιδιοκτήτης της αποθήκης που είναι κάτοικος Αγιάσου.

Οι δύο άνδρες έφυγαν αμέσως με το φορτηγάκι γεμάτο.

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης πήγε αμέσως στο Α.Τ. Αγιάσου όπου έκανε την καταγγελία για το περιστατικό.

Αμέσως αστυνομικός που είχε εκείνη την ώρα υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και εντόπισε το φορτηγάκι στη διασταύρωση Αγιάσου – Πολιχνίτου.

Νωρίτερα οι δύο άνδρες μαζί με το αυτοκίνητο είχαν σταματήσει στον Άγιο Δημήτριο.

Οι δύο άνδρες υποστήριξαν ότι είναι υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου και ότι ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου τους είπε να πάνε και να πάρουν τα δίχτυα διότι ήταν δικά του.

Όμως ο ισχυρισμός τους έπεσε στο κενό αφού ο αστυνομικός ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του ελαιοτριβείου ο οποίος δήλωσε άγνοια.

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης υποστηρίζει ότι την αποθήκη του την είχαν διαρρήξει και τα είχαν σπάσει όλα αλλά δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση.

Οι δύο άνδρες επέστρεψαν στην αποθήκη τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει και η συνέχεια θα δοθεί από την αστυνομία, αφού το αδίκημα χρήζει αυτεπάγγελτης δίωξης.

Σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί μας ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στους ΟΤΑ Λέσβου Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος δήλωσε στο LesvosNews.gr πως διερευνά την υπόθεση για να εντοπιστούν οι δύο υπάλληλοι του Δήμου και να τους επιβληθούν οι όποιες διοικητικές ποινές προβλέπονται.

Το αυτοκίνητο του Δήμου Λέσβου είχε επάνω του επιγραφή “ΔΗΜΟΣ ΜΗΘΥΜΝΑΣ” όμως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας το φορτηγάκι το έχει στη χρήση του η Τοκική Κοινότητα Μανταμάδου.

Ο Αντιδήμαρχος Μανταμάδου Στέφανος Αποστόλου μιλώντας με τον Γιώργο Αλεξίου δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και ίσως το αυτοκίνητο να έχει κλαπεί.

Αν έχει συμβεί όμως κάτι τέτοιο γιατί ο ίδιος ο κ. Αποστόλου ή ο οδηγός που το χρησιμοποιεί στην περιοχή του Μανταμάδου δεν το δήλωσαν στην αστυνομία;

Φυσικά θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι σε καμία περίπτωση το συμβάν δεν αμαυρώνει το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου Λέσβου, οι οποίοι καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών τους.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο