Άνοιξε η πλατφόρμα για την τροποποίηση των αιτήσεων του ΚΕΑ για δωρεάν τρόφιμα σε άπορους

Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας δικαιούχους του ΚΕΑ-«Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης- Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΠΕΚΑΑ), ότι  άνοιξε η πλατφόρμα για την τροποποίηση των αιτήσεων του ΚΕΑ, με την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να δηλώσουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα & άλλα είδη υλικής βοήθειας από το ΤΕΒΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/2017 – ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργικής Απόφασης.

Η τροποποίηση μπορεί να γίνει είτε – για όσους δεν διαθέτουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές – μέσω των είδη γνωστών Δημοτικών σημείων υποδοχής των αιτήσεων τους, είτε  απευθείας από τον δικαιούχο ηλεκτρονικά στο keaprogram.gr. και ο αιτών/ούσα επιλέγει το πεδίο που είναι διαθέσιμο στην φόρμα  της αίτησης του ΚΕΑ, όπως απεικονίζεται. Μόλις ο χρήστης επιλέξει ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στο ΤΕΒΑ, πρέπει να επιλέξει και τον Κοινωνικό Εταίρο – τον Δήμο Λέσβου εν προκειμένω – και το Σημείο Διανομής από όπου επιθυμεί να εξυπηρετείται (όπου αυτά είναι διαθέσιμα), από σχετική λίστα επιλογών ανάλογα με τον Δήμο κατοικίας του νοικοκυριού.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο