Ανοίγει η “Ανατολή” στην Καρίνη και κερνάει γλυκό, παγωτό… Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Μυτιλήνη, στη μαγευτική Καρίνη, βρίσκεται ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος…

Το cafe – restaurant «ANATOLI», είναι ώρα χρόνια γνωστό σε όλη τη Λέσβο, εκτός από το εκπληκτικό καταπράσινο περιβάλλον του και για την εκπληκτική παραδοσιακή Λεσβιακή κουζίνα του.

Η «Ανατολή» έμεινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα κλειστή, προκειμένου να γίνουν κάποιες ριζικές αλλαγές, κυρίως για τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και για την ανανέωση του μενού της, αφού προστέθηκαν στους καταλόγους της εκπληκτικοί μεζέδες και εδέσματα.

Ο μεγάλος χώρος που διαθέτει μεταμορφώθηκε σε έναν επίγειο παράδεισο με όλες τις ανέσεις για μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από την εκπληκτική κουζίνα της, μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του, το αναψυκτικό του, το γλυκό του, το παγωτό του και γενικά ότι τραβάει η όρεξή του.

Έχουν δημιουργηθεί χώροι ψυχαγωγίας με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, υπάρχει άνετο πάρκινγκ, πολύ δροσιά και φυσικά free WI-FI.

Η «Ανατολή» διαθέτει επίσης μία άνετη αίθουσα για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο γάμος σας μπορεί να γίνει ονειρεμένος, αν μετά την εκκλησία ακολουθήσετε το δρόμο προς την «Ανατολή»…

Εκπληκτικό φυσικό καταπράσινο περιβάλλον, που συνδυάζεται με γάργαρα νερά, συντριβάνια, φανταστικό φωτισμό, ότι πρέπει για να απαθανατίσετε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας.

Ρωτήστε τη διεύθυνση για τις προσιτές τιμές…

Και η προσφορά για τους νεόνυμφους από την ¨Ανατολή», δωρεάν παραμονή για την πρώτη νύχτα του γάμου σας, σε κατάλληλα διαμορφωμένο διαμέρισμα.

Η «Ανατολή» πραγματοποιεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 20:00 το βραδάκι τα εγκαίνιά της για το νέο της ξεκίνημα και σας καλεί όλους να παρευρεθείτε και να σας κεράσουν ένα γλυκό, ένα παγωτό και πολύ δροσιά…

Ο Στρατής, η Χρυσάνθη και η Ελένη σας περιμένουν…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο