Ανατριχίλα… Μετανάστες κάνουν το μπάνιο τους στα παγωμένα απόβλητα νερά του εργοστασίου της ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίστευτη εικόνα είδαμε χθες το μεσημέρι, ακριβώς κάτω από το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ στην περιοχή Καλαμάρη.

Ένας νεαρός μετανάστης, που προφανώς μένει μέσα στο εγκαταλελειμμένο που βρίσκεται απέναντι από τη ΔΕΗ, έκανε ο δύστυχος για να είναι καθαρός το μπάνιο του, στα παγωμένα νερά – απόβλητα του εργοστασίου, που καταλήγουν στη θάλασσα !!!

Μία εικόνα γροθιά στο στομάχι όλων μας στην Ευρώπη του 2017 !!!

Δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι η επικινδυνότητα από τα απόβλητα του εργοστασίου της ΔΕΗ, αλλά πολύ παλαιότερα είχαμε ασχοληθεί με το θέμα αυτό και τότε είχαν επιβληθεί κάποια πρόστιμα στον οργανισμό.

Μάλιστα μετά από το ρεπορτάζ μας, είχαν ληφθεί κάποια μέτρα, ώστε να μη μολύνεται η θαλάσσια περιοχή.

Είχαν τοποθετηθεί κάποια φίλτρα – δίχτυα, τα οποία όπως θα δείτε στο βίντεο – ντοκουμέντο που σας δημοσιεύουμε, βρίσκονται ακόμα και σήμερα εκεί, αλλά  έχουν καταστραφεί ολοσχερώς χωρίς να αντικατασταθούν και βρίσκονται παρατημένα στις όχθες του μικρού ποταμού.

Λίγο πιο πέρα, δύο ακόμα μετανάστες ψαρεύουν με τα καλάμια τους, αγνοώντας προφανώς τους όποιους κινδύνους ελλοχεύουν για την υγεία τους, τα αλιεύματα από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Κατά τα άλλα, ο κ. Μουζάλας εξακολουθεί να ενοχοποιεί για τις άθλιες αυτές εικόνες της ντροπής, όλους τους άλλους, πλην εαυτόν.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο