Αναταράξεις στη Νέα Δημοκρατία μετά τις αποκαλύψεις του Lesvosnews.gr για τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λέσβου

Η αποκάλυψη του Lesvosnews.gr για τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λέσβου την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου έφερε αναταράξεις στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο αλλά ακόμα και στους διαδρόμους της Πειραιώς αφού το δημοσίευμά μας έφτασε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΝΟΔΕ Λέσβου έσπευσε άρον – άρον να εκδώσει δελτίο τύπου με το οποίο ναι μεν παραδέχεται ότι έγινε η συγκεκριμένη συνεδρίαση με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές διαψεύδει όμως ότι συζητήθηκε το θέμα της υποψηφιότητας της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Φυσικά στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας δεν γράψαμε ότι πρότειναν κάποιο όνομα για την υποψηφιότητα της Περιφέρειας αλλά εκδήλωσαν  ομόφωνα την αντίδραση τους στην υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου όπως είχαν πράξει και πριν από πολύ καιρό.

Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Λέσβου Στρατή Καραγεωργίου λόγω των αντιδράσεων κάποιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο αλλά θα του υπενθυμίσουμε ότι το μυστικό παραμένει μυστικό μόνο όταν το γνωρίζουν δύο άτομα.

Από εκεί και πέρα παύει να είναι μυστικό και ο νοών νοείτω.

Εμείς επιμένουμε στην ακρίβεια του ρεπορτάζ μας και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλα σχεδόν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο.

Το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Λέσβου αναφέρει:

“Την Παρασκευή 05-10-2018 συνεδρίασε η ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ βαθμού (Δήμος), μετά από έγγραφο του κόμματος.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή δεν έγινε συζήτηση και πολύ περισσότερο δεν υποβλήθηκαν προτάσεις για τυχόν υποψηφιότητες στο Β’ βαθμό αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια).

Συνεπώς, τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο