Αναστάτωση των εργαζομένων του Ιδρύματος “Θεομήτωρ” από τα τεστ για τον Covid-19

Αναστάτωση δημιουργήθηκε μεταξύ των εργαζομένων του Ιδρύματος “Θεομήτωρ” της Αγιάσου εξαιτίας κάποιων τεστ κορωνοϊού που έκαναν εκεί και τα αποτελέσματα των οποίων ήταν διφορούμενα.

Όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι του “Θεομήτωρ” ο ΕΟΔΥ έκανε σ’ αυτούς και στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος το μηνιαίο μοριακό τεστ για τον Covid-19.

Τη Δευτέρα 11/1/21 τους ενημέρωσαν ότι τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Όμως το βράδυ της επόμενης ημέρας Τρίτη 12/1/21 τους ενημερώνουν πάλι ότι 8 από αυτούς που έκαναν το τεστ ήταν θετικοί στον ιό.

Δημιουργήθηκε μεταξύ των εργαζομένων μία απίστευτη αναστάτωση αφού γνωρίζοντας εξ αρχής ότι ήταν αρνητικοί συνέχισαν κανονικά τις καθημερινές τους συνήθειες έχοντας επαφές με πολλούς συγγενείς και φίλους τους αφού δεν μπήκαν στη σχετική καραντίνα.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Ιδρύματος ζήτησαν εκ νέου την εξέτασή τους με μοριακό τεστ η οποία και πραγματοποιήθηκε χωρίς να βρεθεί κάποιος θετικός στον ιό.

Οι εργαζόμενοι με ανακοίνωση που έστειλαν στο Lesvosnews.gr καταγγέλουν ότι οι βιαστικές και ανεύθυνες ανακοινώσεις των αρμοδίων δεν βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του “Θεομήτωρ”.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο