Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μόριας φωνάζουν: “Οι μετανάστες μπουκάρουν μέσα στα σπίτια μας !!!” (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-moria-sinelefsi-

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Μόρια, αφού όπως καταγγέλουν οι κάτοικοί της, οι μετανάστες που βγαίνουν από το Κέντρο Κράτησης της περιοχής τους, μπουκάρουν μέσα στα σπίτια τους όλο το εικοσιτετράωρο, με σκοπό να τους κλέψουν.

Όπως λένε στην κάμερα του Lesvosnews.gr, το κράτος, η τοπική αυτοδιοίκηση και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, τους έχουν αφήσει στο έλεος των μεταναστών.

Τα κρούσματα κλοπών είναι καθημερινά, ενώ τις περισσότερες φορές, οι μετανάστες εισβάλουν στα σπίτια τους με μαχαίρια, κατσαβίδια και άλλου είδους επικίνδυνα εργαλεία.

Ο κίνδυνος ακόμα και για τις ίδιες τους τις ζωές είναι πλέον ορατός, αφού όπως μας καταγγέλει μία κάτοικος της Μόριας, ένας μετανάστης έφτασε τα ξημερώματα μέχρι την πόρτα της κρεββατοκάμαρας όπου κοιμόταν και έφυγε τρέχοντας μόλις αυτή έβαλε τις φωνές.

Χθες το μεσημέρι, ένας άλλος μετανάστης εισέβαλε μέρα – μεσημέρι μέσα σε ένα άλλο σπίτι μίας υπερήλικης γυναίκας, κρατώντας μάλιστα ένα μαχαίρι, ευτυχώς όμως τον αντελήφθησαν οι γείτονες της, οι οποίοι τον συνέλαβαν, τον ξυλοφόρτωσαν και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Μετά από όλα αυτά, οι κάτοικοι της Μόριας συγκάλεσαν λαϊκή συνέλευση, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να παρθούν δραστικές αποφάσεις.

Το κλίμα ήταν εκρηκτικό, αφού οι κάτοικοι της Μόριας ήταν πυρ και μανία με το Δήμαρχο Λέσβου, ο οποίος δεν πάτησε το πόδι του, για να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους, όπως είχε κάνει και σε μία ακόμα λαϊκή συνέλευση του χωριού τους, που ήταν ενάντια στην κατασκευή του hot spot της περιοχής τους.

Να σημειώσουμε ότι κατά της διάρκεια της λαϊκής συνέλευσης, το MEGA πραγματοποίησε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τη Μόρια, όπου ο Γιάννης Συνάνης, ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Τρακέλης και μία κάτοικος που μπήκε ένας μετανάστης μέσα στο σπίτι της, μίλησαν με την Μαρία Σαράφογλου.

sinanis-moria-mega-1

sinanis-moria-mega-2

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο του MEGA και πιο κάτω το βίντεο του Lesvosnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

105 Άποψη για τα “Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μόριας φωνάζουν: “Οι μετανάστες μπουκάρουν μέσα στα σπίτια μας !!!” (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο