Ανάσα για τον τουρισμό στα νησιά του Αιγαίου… Παρατείνεται για ένα ακόμη χρόνο η χορήγηση βίζας σε Τούρκους τουρίστες

Μετά τη σημερινή συνάντηση των Δημάρχων Λέσβου Σπύρου Γαληνού, Χίου Μανώλη Βουρνού, Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου, Κω Γιώργου Κυρίτση και Λέρου Μιχάλη Κόλια, με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, στις Βρυξέλες, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Επιτρόπου, ο κ. Αβραμόπουλος έκανε γνωστό στους Δημάρχους ότι παρατείνεται για ένα ακόμη έτος το πρόγραμμα χορήγησης βίζας στις πύλες εισόδου των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ανέφερε τα εξής: «Η συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον κ. Αβραμόπουλο, ήταν ιδιαίτερα σημαντική, γιατί συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας. Με στοχευμένη, συστηματική και πολυεπίπεδη διεκδίκηση πετύχαμε την παράταση του προγράμματος χορήγησης βίζας στους Τούρκους τουρίστες, γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη Λέσβο. Θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου για την πολύ θετική αυτή εξέλιξη, και να τονίσω ότι οι προσπάθειες για την τουριστική ανάκαμψη της Λέσβου συνεχίζονται και εντείνονται»    

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Ανάσα για τον τουρισμό στα νησιά του Αιγαίου… Παρατείνεται για ένα ακόμη χρόνο η χορήγηση βίζας σε Τούρκους τουρίστες”

  1. e.thermos

    afou.yparhi tosi entasi sto aigeo kai tosi proglitikotita apo tous pa…tourkous i.mytilini epimenete na ehete alisverisi me tous tourkous den to katalaveno pios o logos na pigenete gia psonia apenanti giati den ehi imytilini afta pou helete [i mipos ksehasate ]

Αφήστε ένα σχόλιο