Ανακοίνωση Αθανασίου με φωτογραφικό καρφί… Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

athanasiou-galinos

Με ανακοίνωση που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, σχολιάζει εμμέσως πλην σαφώς, την επιστολή του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, ο οποίος μιλά για συγκεκριμένα κέντρα και συκοφάντες που στόχο έχουν να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή” και αναφέρει:

“Το Μεταναστευτικό/προσφυγικό είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει το νησί μας εδώ και 18 μήνες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία του τόπου και την ασφαλή διαβίωση των κατοίκων του.

Με λύπη μου όμως παρακολουθώ να έρχονται, καθημερινά, στο φως της δημοσιότητας δηλώσεις για δήθεν «διαμάχες, συκοφαντίες, αλληλοκατηγορίες κ.α.», που αναστατώνουν τους κατοίκους του νησιού μας, δημιουργώντας ανασφάλεια.

Πιστεύω ότι όλοι εργαζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία του τόπου μας. Με το να αναλώνουμε το χρόνο και τις δυνάμεις μας σε κατηγορίες και ανούσιες δηλώσεις περισσότερο κακό κάνουμε παρά χρήσιμοι γινόμαστε.

Ο κόσμος μας θέλει ενωμένους για να επιτύχουμε τον κοινό στόχο. Η απόδοση ευθυνών δεν είναι της παρούσας στιγμής.

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν στην ανοιχτή Συνέλευση της Μόριας πρέπει να κατευθύνουν τις επόμενες κινήσεις μας, αρκεί οι αποφάσεις αυτές να μην παραμείνουν στα χαρτιά.

Κάτι τέτοιο δεν θα τιμά κανέναν από όσους παραβρεθήκαμε στη Μόρια.”

Χαράλαμπος Αθανασίου

Βουλευτής Νομού Λέσβου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο