Αμερικανός υπήκοος μέλος ΜΚΟ ο οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο

trovaio-mytilana-11

Ένας 45χρονος Αμερικανός υπήκοος μέλος ΜΚΟ, είναι  ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ που μας πέρασε και στο οποίο έχασε τη ζωή της η 27χρονη Κωνσταντίνα Αρβανίτη, ενώ τραυματίστηκε και ο 26χρονος οδηγός της δίκυκλης μηχανής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του ΙΧ προσπάθησε να περάσει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, κάθετα το οδόστρωμα το εθνικού οδικού δικτύου, με σκοπό να παρκάρει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του, σε ιδιόκτητο άτυπο χώρο πάρκινγκ.

Την ώρα εκείνη, η μηχανή του 26χρονου με συνεπιβάτιδά του την άτυχη Κωνσταντίνα, εκινείτο με κατεύθυνση προς την Καλλονή και είχε ξεκινήσει από το Πυργί όπου διέμεναν οι δύο νεαροί.

Στο σχεδιάγραμμα που σας παραθέτουμε, σας παρουσιάζουμε το σενάριο της μοιραίας σύγκρουσης μηχανής και ΙΧ αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αλλά και ατόμων που διαμένουν στο παρακέιμενο ξενοδοχείο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν προκληθεί πολλά τροχαία ατυχήματα που προκαλούνται από μέλη των ΜΚΟ, τα οποία όμως επειδή δεν υπάρχουν τραυματισμοί δεν γνωστοποιούνται επισήμως.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο