Ακόμα μία σημαντική παρουσία του “ΚΙΜΩΝΑ” με Λεσβιακά προϊόντα σε διεθνή έκθεση

karoubas4-580x435

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Μίλτου Καρούμπα στο Αζερμπαιτζάν, 19 – 21 Ιουλίου 2016, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS.

Καλεσμένος του κ. Tahir Amiraslanov – πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων του Αζερμπαιτζάν & μέλος της ομάδας του κυρίου Καρούμπα για τις εκλογές – παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στους παριστάμενους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Sheki Palace Hotel.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων οι κύριοι , Akbar Umarov – πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων του Ουζμπεκιστάν- , Alexander Prokopovich –αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ρωσίας- , Nikolay Timofeevich- chairnan, chebokary association – και οι πρέσβεις της Ινδονησίας της Ινδίας και του Ιράν Στα πλαίσια του ταξιδιού, μαζί με τη συνεργάτιδα και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της προεκλογικής εκστρατείας κυρία Έλενα Ρέππα, συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών γλυκισμάτων που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου στο Shaki.

Εκεί με παραδοσιακά γλυκίσματα από τους χορηγούς της εκστρατείας «Ο Κίμων» του κυρίου Γιώργου Σαξιώνη από τη Μυτιλήνη και της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία τους.

kimonas-vraveio

Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τα υπέροχα αμυγδαλωτά Μυτιλήνης, το μέλι με γεύση βανίλιας της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, αλλά και τις μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού. Στο galla αποχαιρετιστήριο δείπνο, οι καλεσμένοι από 14 χώρες δοκίμασαν το παραδοσιακό τοπικό πιλάφι με ρύζι της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, και Ελληνικό μπακλαβά από τον κύριο Σαξιώνη.

Η βραδιά έκλεισε Ελληνικά με το συρτάκι του Ζορμπά το οποίο ένωσε όλα τα έθνη, με την υπόσχεση της επόμενης συνάντησης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη στις 24-27 Σεπτεμβρίου 2016.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο