Ακατάλληλος σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του LesvosNews.gr ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός

apotelesmata-dimoskopisis-3

Καταπέλτης για το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το LesvosNews.gr, για την καταλληλότητά του ως Δήμαρχος Λέσβου.

Στους πίνακες που σας παραθέτουμε φαίνεται ξεκάθαρα – έστω κι αν η δημοσκόπηση στερείται επιστημονικής μεθόδου – η δυσαρέσκεια των αναγνωστών του LesvosNews.gr, οι οποίοι σε ποσοστό 75,26% (1.177 άτομα) θεωρούν ακατάλληλο τον Σπύρο Γαληνό, για τον Δημαρχιακό θώκο που κατέχει.

Ασφαλώς και αν σήμερα είχαμε Δημοτικές εκλογές στη Λέσβο, με το ποσοστό του 14,19% (222 άτομα) που θεωρούν οι αναγνώστες μας ότι ο Σπύρος Γαληνός είναι κατάλληλος για Δήμαρχος δεν θα κατάφερνε να βγει ούτε σαν μείζονα αντιπολίτευση.

Ένα ποσοστό της τάξης του 10,55%, (165 άτομα) θεωρεί μέτρια την καταλληλότητά του και στην ουσία δεν παίρνει θέση.

Στην ουσία και με βάση τα αποτελέσματα, ένας περίπου μόνο αναγνώστης στους 7, κρίνει τον Σπύρο Γαληνό κατάλληλο για Δήμαρχο Λέσβου !!!

Βασικός λόγος της αρνητικής αυτής δημοσκόπησης για τον Σπύρο Γαληνό, είναι φυσικά οι χειρισμοί του στο μεταναστευτικό πρόβλημα της Λέσβου, για το οποίο οι αναγνώστες που ψήφισαν, πιστεύουν ότι δεν χειρίστηκε ως έπρεπε το  θέμα, αλλά αδράνησε χάνοντας πολύτιμο καιρό.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι σε περίπου 7 ημέρες που διάρκεσε η δημοσκόπηση, ψήφισαν 1.564 αναγνώστες, αριθμός που είναι αρκετός για να μας δώσει τις τάσεις της κρίσης των αναγνωστών μας για τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις, ένα δείγμα 1.000 ατόμων που συμμετέχουν σε δημοσκόπηση, είναι ο συνήθης αριθμός των εταιρειών που τις πραγματοποιούν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως αναφέρονται στους πίνακες που σας παραθέτουμε:

apotelesmata-dimoskopisis-2

apotelesmata-dimoskopisis-g

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Ακατάλληλος σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του LesvosNews.gr ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός”

  1. Μιχάλης Ρούσσης

    καλά βρε Συνάνη εσύ κατηγορείς το Γαληνό για οτιδήποτε ακόμα και πριν εκλεγεί Δήμαρχος,οπότε οι 222 θετικοί ψήφοι είναι καλό ποσοστό για τους αναγνώστες σου, που δεν υποστηρίζουν το Δήμαρχο και μετά βρε αδερφέ σε ένα τόσο πικάντικο θέμα μόνο 1564 ψήφοι???? αν δε κατάφερες να ανεβάσεις ακροαματικότητα με τέτοιο θέμα και στο ενδιάμεσο των γεγονότων με τους μετανάστες-χρυσαυγίτες- αλληλέγγυους τότε κλείστο το έρμο και άντε για ψάρεμα….

Αφήστε ένα σχόλιο