Αγώνας ανόδου για τον Ορφέα Κεραμειών σήμερα (16:30) στα Λουτρά κόντρα στον Αστέρα Νίκης

Τελευταία αγωνιστική ημέρα για το πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής Κατηγορίας με την ομάδα του Ορφέα Κεραμειών να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζεται μόνο τη νίκη στο Σαββατιάτικο αγώνα του κόντρα στον Αστέρα Νίκης στα Λουτρά ώστε να πετύχει την πολυπόθητη άνοδό του στην Α’ Τοπική Κατηγορία.

Έτσι λοιπόν όλοι στα Κεραμειά – παίκτες, προπονητής, παράγοντες, φίλαθλοι κλπ – ζουν και αναπνέουν γι αυτό τον αγώνα και πιστεύουν ακράδαντα ότι θα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη που θα τους ανεβάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους του Ορφέα Κεραμειών να βρεθούν στο πλευρό του στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ

“Φτάσαμε λοιπόν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και στον πιο κρίσιμο για την ομάδα μας!

Καλούμε λοιπόν όλο το χωριό μας, όλους τους φίλαθλους του Ορφέα Κεραμειών, να δώσουν δυναμικό παρόν στον αγώνα του Σαββάτου και να βοηθήσουν την ομάδα μας να φτάσει σε μια νίκη που θα φέρει την άνοδο στην Α’ κατηγορία και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΦΕΑΣ!!!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο