Αυτοψία του Lesvosnews.gr στον τόπο του δυστυχήματος – Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

troxaio-lampes-23816-15

Το Lesvosnews.gr βρέθηκε και σήμερα το πρωί στον τόπο του δυστυχήματος, όπου έχασε τη ζωή του ο 58χρονος επιχειρηματίας Στρατής Μουφλουζέλλης.

troxaio-lampes-23816-14

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε εκεί και το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας Μυτιλήνης, το οποίο διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η νέα τραγωδία.

troxaio-lampes-23816-16

Το σίγουρο είναι, ότι για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχει  διευκρινιστεί, το ΙΧ αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς την Καλλονή, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο 17ο χιλιόμετρο του Εθνικού Οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής και συγκρούστηκε μετωπικά με τη δίκυκλη μηχανή, του αδικοχαμένου Στρατή Μουφλουζέλλη, που είχε κατεύθυνση προς τη Μυτιλήνη.

troxaio-lampes-23816-11

Η μηχανή του άτυχου επιχειρηματία είχε εκσφεντονιστεί μετά τη σύγκρουση σε γκρεμό και σήμερα εντοπίστηκε διαλυμένη σε δύο κομμάτια, σε βάθος περίπου 50 μέτρων, από όπου και ανασύρθηκε με γερανοφόρο όχημα.

troxaio-lampes-22816-4

Το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα, ήταν σήμερα πρώτο θέμα συζητήσεων σε όλα τα στέκια της Λέσβου, αφού ο Στρατής Μουφλουζέλλης ήταν αγαπητός σε όλους και ο απροσδόκητος θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

39 Άποψη για τα “Αυτοψία του Lesvosnews.gr στον τόπο του δυστυχήματος – Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ”

Αφήστε ένα σχόλιο