ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ: “Αυθαίρετη η μετακίνηση του αστυνομικού που κατήγγειλε ο Δήμαρχος Λέσβου”

galinos-astinomikos

Με απόφασή του το ΕΓ της ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ, καταδικάζει την αυθαίρετη μετακίνηση αστυνομικού υπαλλήλου, μετά από καταγγελία του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου να ανακαλέσει την απόφαση και να μην επιβάλλονται άτυπες τιμωρίες χωρίς προηγουμένως να τεκμηριώνονται.

Να θυμίσουμε, ότι ο αστυνομικός αυτός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στη Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Μόριας, για το θέμα του Κέντρου Μεταναστών όπου ο Δήμαρχος Λέσβου δέχθηκε σφοδρή επίθεση από το παρευρισκόμενο πλήθος και στο πρόσωπο του αστυνομικού, έψαξε να βρει εξιλαστήριο θύμα.

Διαβάστε την απόφαση της ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ και πιο κάτω την ανακοίνωση των αστυνομικών της Λέσσβου για το ίδιο θέμα.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓ ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ

Το Νομαρχιακό Τμήμα Λέσβου της ΑΔΕΔΥ  καταδικάζει την αυθαίρετη μετακίνηση αστυνομικού υπαλλήλου, μετά από καταγγελία του Δημάρχου Λέσβου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου στις 4/7/2016,  χωρίς να τηρηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που απαιτούνται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ζητάμε από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου να ανακαλέσει την απόφαση και να μην επιβάλλονται άτυπες τιμωρίες χωρίς προηγουμένως να τεκμηριώνονται.

epistoli-astinomikon

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο