Κηδεία με ξένα κόλλυβα κάνουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ.

athanasiou-nosokomeio

Με αφορμή την διαφήμιση υποψήφιου της ΝΔ μπροστά στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και τη νέα του πτέρυγα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Μετά τη δημόσια αντιδικία των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ σχετικά με την… πατρότητα του γραφείου του ΟΓΑ στη Λέσβο, για μια ακόμα φορά η διάθεση πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το ΕΣΠΑ γίνεται αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης, θυμίζοντας τις αλήστου μνήμης εποχές περασμένων δεκαετιών του “κατόπιν ενεργειών μας”.

Προφανώς η ΝΔ και οι υποψήφιοί της στη Λέσβο δεν έχουν κάτι άλλο να πουν για την έλλειψη νοσηλευτών, φαρμακευτικού υλικού, γιατρών και για τα χαράτσια σε ασφαλισμένους και μη και καταφεύγουν σε λογικές  που το μόνο που κάνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Η αυριανή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει ένα τέλος σ’ αυτές τις λογικές. Με όραμα και αισιοδοξία, θα επιχειρήσουμε να ανασυγκροτήσουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, παρέχοντας δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα πιο φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η ελπίδα έρχεται. Η Ελλάδα προχωρά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο