Ο Αιολικός πήρε 1 – 1 από τον Πανελευσινιακό… Μπορούσε και την νίκη… Το γκολ ο Τόρες

panelefsiniakos-aio-1-1

Πανελευσινιακός και Αιολικός, μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο και με τις δυο ομάδες να φαίνονται ευχαριστημένες από το τελικό σκορ 1 – 1.

Ο Αιολικός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, αφού με ένα γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 2’ ο Τόρες έγραψε το 0-1.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να κάνει το 2 – 0, αλλά στη συνέχεια ο Πανελευσινιακός ανέβασε την απόδοσή του, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Πανελευσινιακός ήταν αυτός που αυτή τη φορά έφερε γκολ από τα αποδυτήρια, αφού ο Τσουμάγκας κατάφερε στο 48’ να ισοφαρίσει σε 1-1, μετά από σέντρα του Ρούσεφ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε και χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, όμως δεν σημειώθηκε άλλο γκολ και το τελικό σκορ 1 – 1 κρίνεται σαν δίκαιο.

Πανελευσινιακός: Τσακιρτζίδης, Μακρίδης, Τσίγκρα, Έβερετ, Ριζογιάννης, Κολοβός (62’ Κωνσταντινίδης), Δουκάκης, Γκουτζούλας (76’ Παναγιώτου), Ρούσεφ, Κουσκουνάς (70’ Χίσο), Τσουμάγκας

Αιολικός: Μάππας, Γάλας, Λένγκα, Παπαζούδης, Μαγγανάς, Μίχος, Καδής, Λαλάς (63’ Πασαλίδης), Μιχαλάκης (90’ Παπαδόπουλος), Τόρες (78’ Σαμπάνης), Ζαγοριανός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο