Τραγική η Καλλονή έχασε από την Ξάνθη που αδικείται από το σκορ με 2 – 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

xanthi - aelk 2-1

Για μία ακόμα φορά η Καλλονή παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών των φιλάθλων της, τους οποίους απογοήτευσε οικτρά.

Η Καλλονή ήταν τραγική στην Ξάνθη και ηττήθηκε από την ομώνυμη τοπική ομάδα με 2 – 1.

Ένα σκορ τελείως πλασματικό αφού η Καλλονή κινδύνεψε να διασυρθεί με νέα 5αρα μετά την περυσινή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αφού η Ξάνθη που μέχρι τώρα είχε δυστοκία στην επίτευξη γκολ κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα δύο φορές ενώ είχε ακόμα τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη της.

Φυσικά δεν πρέπει να αγνοήσουμε και τον Χογκ ο οποίος για μία ακόμα φορά έπιανε τα άπιαστα.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης έστησε την ομάδα του από τα πρώτα λεπτά με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς αφού είχε μοναδικό επιθετικό τον Χουάνμα ενώ ο Γιώργος Μανούσος έπαιζε σαν δεύτερος αριστερός μπακ !!!

Φυσικό ήταν η Ξάνθη να επωφεληθεί από αυτή την τακτική και να μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό γήπεδο προς την περιοχή της Καλλονής την οποία σφυροκοπούσε από ατ πρώτα δευτερόλεπτα όταν έχασε την πρώτη της κλασσική ευκαιρία πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό !!!

Τότε ο Κλέϊτον βρέθηκε απέναντι από τον Χογκ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Μαλτέζος τερματοφύλακας της Καλλονής της άλλαξε πορεία στέλνοντάς την στο αριστερό του δοκάρι και αποσοβώντας βέβαια παραβίαση της εστίας του.

Η Ξάνθη συνέχιζε να πιέζει και φαινόταν ότι σύντομα θα έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Έτσι  στο 13′ ο Κλέϊτον αφού έκανε επιθετικό φάουλ στον Αντέτζο έστρωσε την μπάλα στον Σολτάνι ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Χογκ γράφοντας το 1 – 0.

Η ομάδα του Λουτσέσκου συνέχιζε να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ με την Καλλονή να εξακολουθεί να είναι παγιδευμένη στην περιοχή της αφού δεν μπορούσε στην κυριολεξία να περάσει τη σέντρα.

Αναπόφευκτα λοιπόν ήρθε το δεύτερο γκολ για την Ξάνθη ύστερα από ένα ανόητο πέναλτι που έκανε ο Πιπίνης αγκαλιάζοντας μέσα στην περιοχή τον Καπετάνο ο οποίος ούτε κατοχή της μπάλας είχε αλλά και ο Αναστασιάδη έλεγχε τη φάση και απέκρουσε με κεφαλιά.

Ο μπακ της Καλλονής μάλιστα άφησε με το παιδιαρώδες αυτό λάθος του την ομάδα του με δέκα παίκτες αφού αντίκρυσε στη φάση αυτή τη  δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι η Ξάνθη με τον Κλέϊτον ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι έκανε το 2 – 0.

Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα τους Γιάννη Μαντζουράκη να μην έχει κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια !!!

Στην επανάληψη η Καλλονή παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να μειώσει σε 2 – 1 με την πρώτη της τελική προσπάθεια όταν ο προωθημένος Βαλιός μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεοζίνιο με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Μάλιστα στο 58′ παραλίγο να ισοφαρίσει σε 2 – 2 όταν το δυνατό σουτ του Μανούσου απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

Η συνέχεια ανήκε και πάλι στην γηπεδούχο ομάδα η οποία έχασε δυο – τρεις καλές ευκαιρίες να γράψει το 3 – 1  ενώ είχε και δύο ακόμα δοκάρια.

Στο 70′ ο Βαλιός στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 88′ ο Καπετάνος έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Χογκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Ρ. Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (46′ Ρούντι), Λουσέρο, Ομπόντο (73′ Φλίσκας), Παπαστεριανός (62′ Βασιλακάκης), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Λεοζίνιο, Κεϊτά, Αναστασίαδης, Βαλιός, Πιπίνης, Μανούσος (73′ Στεφάνοβιτς), Καλτσάς, Ναβάρο (62′ Γιορέντε), Χουάνμα (66′ Καμαρά)

vathmologia-6

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠO TO NOVASPORTS.GR

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο