730 ευρώ δωροεπιταγές από Σούπερ Μάρκετ για τους άπορους… Αυτό λέγεται επαιτεία κ. Αντωνέλλη…

zitiania

Η Αναστασία Αντωνέλλη, Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προφανώς γιατί θεωρεί μεγάλο κατόρθωμα της, ότι ζήτησε και της δόθηκαν από δύο Σούπερ Μάρκετ της πόλης μας, δύο δωροεπιταγές αξίας 730 ευρώ, για να “βολευτούν” οι άποροι συνδημότες μας !!!

Σας δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου, κρύβοντας τις επωνυμίες των δύο Σούπερ Μάρκετ, διότι θεωρούμε ότι αντί της διαφήμισης την οποία προσδοκούσαν από αυτή την κίνηση τους, μάλλον το αντίθετο θα προκαλέσουν…

Διότι κατά την ταπεινή μας άποψη κ. Αντωνέλλη, αυτό το θεωρούμε επαιτεία…

Και βεβαίως δεν μιλάμε για το ύψος των δωροεπιταγών…

Αλλά για τον τρόπο που έγινε η διαδικασία…

Βρείτε άλλους τρόπους να βοηθήσετε τους απόρους συμπολίτες μας…

Πιο ευπρεπείς και αξιοπρεπείς…

Και να είστε σίγουρη, ότι θα στηρίξουμε ευχαρίστως, την όποια προσπάθειά σας προς αυτή την κατεύθυνση…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

“Από τον Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» ανακοινώνεται ότι:
«Κατόπιν αιτήματος του Οργανισμού μας, παραλάβαμε Δωροεπιταγές αξίας 600,00 Ευρώ από το Σούπερ Μάρκετ «………….», οι οποίες και θα διατεθούν σε άπορους συνδημότες μας, δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.
Παραλάβαμε επίσης από το Σούπερ Μάρκετ “………….”  δωροεπιταγές αξίας 130,00 Ευρώ, με τις οποίες θα αγοραστούν τρόφιμα για το Παντοπωλείο μας.
Η κα Αναστασία Αντωνέλλη, Πρόεδρος του Οργανισμού, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την ικανοποίηση και πάλι του αιτήματος του Οργανισμού από τις εν λόγω επιχειρήσεις, και τόνισε την ανάγκη και άλλες επιχειρήσεις να συνδράμουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου.
Ανακοινώνεται επίσης ότι, όσοι από τους απόρους γονείς μικρών παιδιών έχουν ανάγκη από: παρκοκρέβατο, καρότσι, καθισματάκι φαγητού, κ.λ.π. μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Οργανισμού 22510- 27501 και 22510-45333, εσωτερ. 2, υπεύθυνη κα Βούρου, καθημερινά, μέχρι την επόμενη Πέμπτη και να δηλώσουν την ανάγκη τους αυτή.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “730 ευρώ δωροεπιταγές από Σούπερ Μάρκετ για τους άπορους… Αυτό λέγεται επαιτεία κ. Αντωνέλλη…”

  1. Γιωργος

    Εστω και αν ειναι λιγα τα ευρουλακια γιατι πρεπει να καυτηριαζουμε τοσο σκληρα την καθε προσπαθεια Μακαρι να εδιναν ολοι οι παντοπολες κατι τις

  2. οτι να ναι

    Αντι να αναφερεται τις επιγραφες των καταστηματων αυτων και να τα συγχαρηται κανετε διαφημισει σε ξενη εταιρια σε αλλο αρθρο σας!!!

Αφήστε ένα σχόλιο