Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα… Με φανέλες χωρίς αριθμούς έπαιξε ο Φωστήρας !!!

aio---fostiras-1---1

Απίθανα πράγματα συνέβησαν προχθές βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στο φιλικό παιγνίδι του Αιολικού με το Φωστήρα 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα δεν είχαν αρίθμηση στις φανέλες τους με αποτέλεσμα να χρειαστούν καφετζούδες για να μας ενημερώνουν ποιος ποδοσφαιριστής κάνει τι.

Π.χ σημείωσε γκολ ο Φωστήρας μάθαμε ποιος το έβαλε μετά τη λήξη του αγώνα από τους ιθύνοντες του Φωστήρα ότι ο σκόρερ ήταν ο Μακρίδης.

Προφανώς θα συντάχθηκε φύλλο αγώνα γιατί μοιράστηκαν συνθέσεις και εδώ υπάρχει απάτη εκ μέρους των διαιτητών αφού ανέφεραν αριθμούς χωρίς να υπάρχουν.

Στό 82΄έγινε ενα επεισόδιο μεταξύ 2 αντιπάλων χωρίς κάρτες αφού ο διαιτητής δεν θα ήξερε ποιόν τιμώρησε.

Για να σταματήσουμε το καλαμπούρι αυτό θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Και δεν νομίζουμε από μόνοι τους να πήραν οι διαιτητές τέτοια ευθύνη να γελοιοποιηθούν.Κάποιος ή καποιοι θα τους πίεσαν.

Κάποιος από την ΕΠΟ ή την ΕΠΣΛ κάποιος υπεύθυνος που τους όρισε.Αλήθεια ποιός τους όρισε? Αν λοιπόν οι υπεύθυνοι θέλουν να λυθεί το θέμα θα πρέπει άμεσα να καλέσουν τους 3 διαιτητές να απολογηθούν γι αυτή την ανοησία και να τιμωρηθούν.

Διαφορετικά;

Και βέβαια δεν υπήρχαν καλύτεροι διαιτητές  για αυτό το παιγνίδι;

Διότι ο διαιτητής Λέκας ήταν αργός και βαρύς δεν έδειξε κάρτες και έπνιξε από ένα πέναλτι για κάθε ομάδα.

Ο επόπτης Κάντας επινόησε από ένα οφσάιντ για κάθε ομάδα ενώ δεν υπήρχε.

Όσον αφορά το παιγνίδι ο Αιολικός έδειξε έτοιμος για μεγάλα πράγματα απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι έπαιξε πλέι οφ ανόδου στη S.L.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο