Σαρωτικά με ποσοστό 77,22% πρώτη η γκολάρα του Καλτσά που βραβεύτηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

aelk kaltsas vravefsi

Με την ατμόσφαιρα να αποπνέει ακόμη την τελευταία νίκη της Καλλονής έναντι του Εργοτέλη και παράλληλα την ικανοποίηση για τη διάκριση του Νίκου Καλτσά στην ψηφοφορία «Best Goal» της Novasports αποτελώντας σταθερή αξία για κάθε αγωνιστική, έγινε η βράβευση του 25χρονου μέσου. Το τέρμα που πέτυχε ο Νίκος Καλτσάς ήταν ένα εντυπωσιακό μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ το οποίο κρίθηκε βάση ψηφοφορίας πρώτο με ποσοστό 77,22%.

Το βραβείο από την Superleague, τον ΠΣΑΠ και τη Novasports παρέδωσε στα χέρια του ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Προκόπης Καρτάλης και του ευχήθηκε να σημειώνει πάντα τέτοια τέρματα.

Κατόπιν ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του AELK TV εκφράζοντας μεταξύ άλλων τη χαρά και την τιμή που ένωσε με αυτό το βραβείο. Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή κ. Καρτάλη για τη διάκριση του Νίκου Καλτσά και τόνισε ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά και συνάμα δρόμος για την Καλλονή η οποία ναι μεν ξεκίνησε καλά αλλά πρέπει να διατηρήσει μια σταθερά καλή πορεία. Περισσότερα στο αντίστοιχο βίντεο του AELKTV.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο