500 χιλιάδες ευρώ στο Δήμο Λέσβου από ΜΚΟ για την καθαριότητα…

galinos-katzanos-mko

Ο Δήμος Λέσβου όχι μόνο δεν φαίνεται να ξοδεύει χρήματα για τους μετανάστες, όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός διατείνεται ένθεν και εκείθεν, αντιθέτως φαίνεται να πληρώνεται αδρά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ΜΚΟ για το μεταναστευτικό.

Όπως φαίνεται στον πίνακα που σας δημοσιεύει σήμερα το Lesvosnews.gr, η ΔΕΠΑΠΑΛ της οποίας πρόεδρος είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κατζανός, έχει εισπράξει πολλές χιλιάδες ευρώ – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι περίπου 500.000 ευρώ – για να προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σε περιοχές της Λέσβου, όπου λόγω του μεταναστευτικού, υπάρχει έντονο πρόβλημα καθαριότητας.

dimos-lesvou-mko

Ακόμα και οι ¨Γιατροί Χωρίς Σύνορα” έχουν πληρώσει αρκετά ευρώ προκειμένου να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και μέσα κατάλληλες συνθήκες υγιεινής.

Το θέμα είναι, ότι κανείς δεν γνωρίζει πως και που χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα χρήματα.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται αρκετές φωνές περί οικονομικής αδιαφάνειας στη ΔΕΠΑΠΑΛ, για ρουσφετικές προσλήψεις και άλλα πολλά, για τα οποία ο Δήμος Λέσβου επισήμως κωφεύει.

Καλούνται λοιπόν σήμερα κιόλας, τόσο ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, όσο και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κατζανός, να δώσουν πλήρη στοιχεία για τις συμβάσεις που έχει κάνει ο φορέας του Δήμου με τις ΜΚΟ και να διώξει έτσι κάθε πέπλο αδιαφάνειας που αιωρείται εδώ και καιρό γύρω από το Δήμο Λέσβου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

59 Άποψη για τα “500 χιλιάδες ευρώ στο Δήμο Λέσβου από ΜΚΟ για την καθαριότητα…”

  1. […] την παρακάτω επιστολή – απάντηση, σχετικά με το δημοσίευμά του Lesvosnews.gr της 3ης Φεβρουαρίου, για τις συμβάσεις της ΔΕΔΑΠΑΛ με […]

Αφήστε ένα σχόλιο