5 έως 12 Οκτωβρίου το 9ο Διεθνές τουρνουά τένις γυναικών με χρηματικό έπαθλο 10.000 $

lazele-tenis-lesvos

Στις 5 έως 12 Οκτωβρίου ο όμιλος αντισφαίρισης Λέσβου, θα αναλάβει για ακόμη μια φορά να διοργανώσει το 9ο κατά σειρά Διεθνές τουρνουά τένις γυναικών με χρηματικό έπαθλο 10.000 $.

Είναι ένα σημαντικό αθλητικό  γεγονός που μας εμπιστεύτηκε  η I.T.F. (Διεθνής ομοσπονδία) και η Ε.Φ.Ο.Α.(Ελληνική ομοσπονδία), είναι επαγγελματικό τουρνουά παγκοσμίου εμβέλειας και επηρεάζει την παγκόσμια βαθμολογία η διάρκεια του είναι 8 μέρες και θα συμμετάσχουν καταξιωμένες αθλήτριες από 20 περίπου χώρες, οι περισσότερες στελέχη των εθνικών τους ομάδων .

Είναι γεγονός ότι το Διεθνές τουρνουά τένις της Μυτιλήνης, πέρα το ότι βοηθάει τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας να πάρουν βαθμούς στην χώρα τους, προσφέρει οικονομικά και κοινωνικά οφέλη και, δίνει   μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην πόλη μας, κάτι που το έχουμε όλοι μας ανάγκη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος είναι η εύρεση των οικονομικών  πόρων που απαιτούνται κυρίως για τις αμοιβές 6 διαιτητών και την μετακίνηση τους ,καθώς και η έκδοση άδειας  λειτουργείας και καταλληλότητας  αγωνιστικού χώρου των γηπέδων τένις απαραίτητη φέτος για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Το Δ/Σ του ομίλου κάνει έκκληση προς όλους τους φορείς να βοηθήσουν και να παραμείνει ζωντανός ο θεσμός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο