“4ο Μυτιληνιό Τραπέζι”… Οι δημοσιογράφοι της Λέσβου τα ήπιαν και τα είπαν επάνω στο “Blue Star 1”

Πραγματοποιήθηκε χθες στο λιμάνι του Πειραιά, επάνω στο φιλόξενο χώρο του “Blue Star 1”, το “4ο Μυτιληνιό Τραπέζι” που διοργανώνει κάθε χρόνο το LesvosNews.gr, σε μία προσπάθεια σύναξης όλων των Λέσβιων δημοσιογράφων της Αττικής.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης, είναι η κουβεντούλα όλων, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη Λέσβο.

Η κουβεντούλα έγινε κάτω από τους διακριτικούς ήχους παραδοσιακής μουσικής – ας είναι καλά ο ο Βαγγέλης και η Σταυρούλα – και της εκπληκτικής κουζίνας που είχαν επιμελώς ετοιμάσει οι chef του πλοίου.

Εξαιρετικοί μεζέδες, φανταστικό μενού, άριστη φιλοξενία…

Φυσικά σε όλα τα τραπέζια υπήρχε άφθονο ούζο από το Πλωμάρι της εταιρείας Ισιδώρου Αρβανίτη, ενώ ο Γιώργος Σαξιώνης είχε βάλει την δική του πινελιά, με τα δικά του παραδοσιακά προϊόντα από τα αρτοζαχαροπλαστεία “Ο ΚΙΜΩΝΑΣ”.

Ο κ. Λεμπέσης – εμπορικός διευθυντής της Attica Group – επέβλεπε ο ίδιος τα πάντα, ώστε όλα να γίνουν κατά γράμμα.

Ο κ. Κοσσένας είχε οργανώσει τα πάντα, με απόλυτη επιτυχία…

Η παρεούλα ήταν πολύ όμορφη…

Μυτιληνοί και όχι μόνο δημοσιογράφοι, πέρασαν ένα πολύ όμορφο τρίωρο…

Σταμάτης Μαλέλης, Κώστας Τσαρούχας, Βάσια Παναγοπούλου, Στέλλα Αλεβιζοπούλου, Δώρα Βογιατζάκη, Βαγγέλης Γιακουμής, Μαρία Αχουλιά, Εύη Ζιώγα, Ελευθερία Νταβατζή…

Το παρόν τους έδωσαν οι Γιάννης Γιαννέλης – Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Τσουπής – Αντιδήμαρχος Λέσβου, Χριστόδουλος Τσακιρέλλης – Επίτιμος Πρόεδρος ΟΛΣΑ, Αντώνης Πίκουλος – Επίτιμος Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων και πολλοί άλλοι.

Στην κουβεντούλα που είχαν όλοι, στο τραπέζι έπεσαν τα θέματα του μεταναστευτικού, της διάσπασης του Δήμου Λέσβου, της τουριστικής προβολής και πολλών άλλων θεμάτων που απασχολούν τον τόπο μας.

Πλήρες ρεπορτάζ με φωτό και βίντεο από το “4ο Μυτιληνιό Τραπέζι” αύριο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το ““4ο Μυτιληνιό Τραπέζι”… Οι δημοσιογράφοι της Λέσβου τα ήπιαν και τα είπαν επάνω στο “Blue Star 1””

  1. […] Star 1» στο λιμάνι του Πειραιά, την εκδήλωση του LesvosNews.gr «Μυτιληνιό Τραπέζι» για τους Λέσβιους δημοσιογράφους που ζουν και […]

Αφήστε ένα σχόλιο