4η Έκθεση EXPORTOF… Απογοήτευση για τη Λέσβο… Εντυπωσιακή η παρουσία της Λήμνου

Χθες Παρασκευή στις 12:00, άνοιξαν οι πόρτες της μεγαλύτερης έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό στην 4η Έκθεση EXPORTOF.

Το Lesvosnews.gr ήταν εκεί…

Η απογοήτευση μας ήταν μεγάλη, όταν επισκεφθήκαμε το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπου φιλοξενούνταν τα Λεσβιακά προϊόντα…

Τα εξής δύο…

Το μέλι της εταιρείας “ΜΕΛΟΣΤΑΓΜΑ” και το μέλι της εταιρείας “ΚΑΛΥΨΩ” !!!

Καλά διαβάσατε…

Αυτά είναι τα Λεσβιακά προϊόντα…

Αυτή ήταν η εκπροσώπηση της της Λέσβου στην 4η Έκθεση EXPOTROF !!!

Ρωτήσαμε την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, να μας εξηγήσει γιατί υπήρχε αυτή η γύμνια, σε μία περίοδο όπου η Λέσβος λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος, έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά, κυρίως στον τουριστικό τομέα.

“Δυστυχώς η προσφυγική κρίση έχει χτυπήσει τις επιχειρήσεις της Λέσβου, οι οποίες δεν μπορούσαν να πληρώσουν κάποιο κόστος συμμετοχής” μας είπε.

Ταπεινή μας άποψη θα ήταν να μην συμμετείχε η Λέσβος στην Έκθεση…

Η παρουσία της εκεί ήταν πενιχρή…

Και φυσικά δεν εννοούμε τις δύο επιχειρήσεις που συμμετείχαν, οι οποίες έκαναν μία πολύ καλή παρουσία.

Αντίθετα η Λήμνος είχε ένα περίπτερο που προκάλεσε αίσθηση !!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, οι Παραγωγοί της Λήμνου και κοπέλες Λημνιές από την Αθήνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες… Αριστούργημα!

Εκεί ακριβώς δίπλα, με δικό του περίπτερο και  ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου-η Ένωση, με αποτέλεσμα η Λήμνος να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος με τα δύο περίπτερα.

Αξίζει να αναφερθεί και να αναγνωριστεί η δουλειά των Λημνιών κοριτσιών από την Αθήνα.

Της Ολύμπιας Λασπατζάκη που  με εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου στήθηκαν τα Λημνια προιοντα του περιπτέρου,  και μαζι με την Αριστέα Παλέστρου και την Αγγελική Κουτουλάκη,  με μεράκι και πολύ αγάπη,   γνωρίζουν και προβάλουν στους επισκέπτες τα Λημνιά προϊόντα!

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή θα υπάρχουν πλούσια κεράσματα από όλα τα προϊόντα, του νησιού μας

Μπράβο σε όλους!!!

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην εταιρεία Hellenic Seaways η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και αν μη τι άλλο, βάζει με τον τρόπο της το δικό της λιθαράκι στην τουριστικά προβολή και ανάπτυξη των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο