Κουλούρι “Σορέντο”… Η πρωινή μας εξάρτηση !!!

sorento

Ίσως να είναι το πιο γευστικό κουλούρι της Ελλάδας…

Σίγουρα όμως είναι το πιο γλυκό της Λέσβου !!!

Μιλάμε για το κουλούρι του Σορέντο το οποίο έχει φανατικούς οπαδούς που δεν το αλλάζουν με τίποτα…

Πολλοί έχουν εξάρτηση από αυτό…

Αν δεν το έχουν το πρωί δεν μπορούν να πιουν το ρόφημά τους…

Είναι το απαραίτητο συνοδευτικό…

Φυσικά το μυστικό της επιτυχίας της συνταγής αυτού του κουλουριού δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Ο Στηβ είναι ο μόνος που το γνωρίζει και που συνεχίζει να το παρασκευάζει αφού εδώ και χρόνια πήρε τα ηνία από τον πατέρα του.

Μία οικογενειακή επιχείρηση στα Θέρμα όπου κάθε πρωί οι φαν του κουλουριού του Σορέντο περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να πάρουν το δυναμωτικό τους !!!

Η σύζυγος του Στηβ η κυρία Αγγελική πάντα εξυπηρετική ενώ η κόρη τους η γλυκειά Ταξιαρχούλα σας υποδέχεται πάντα με το πιο γλυκό χαμόγελο.

Τώρα το καλοκαίρι για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο διαμορφώνουν κατάλληλα το ωράριο του μαγαζιού τους.

Δευτέρα Τρίτη Παρασκευή το απόγευμα από τις 5:30 έως 8:00 μμ ανοιχτά.και από 11-8-2014 ανοιχτά κάθε μέρα απόγευμα από τις 5:30 έως 8:00 και 14-8-2014 παραμονή της Παναγίας από το πρωι έως στις 2:00 πμ τα ξημερώματα …

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.