42 τολμηροί άνδρες μετανάστες πήγαν στο αρματαγωγό “Λέσβος” αλλά …θέλουν να φύγουν !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά οι ιθύνοντες που είχαν τη φαεινή ιδέα, να φέρουν το αρματαγωγό “Λέσβος” στο λιμάνι της Μυτιλήνης, για να στεγάσουν εκεί μετανάστες που έμεναν σε σκηνές στη Μόρια και είχαν πληγεί από τον χιονιά, κατάφεραν να πείσουν και να μεταφέρουν εκεί, μόνο 42 τολμηρούς άνδρες μετανάστες Αφρικανικής καταγωγής.

Όμως, μόλις αυτοί αντίκρισαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα στεγάζονταν μέσα στο “Λέσβος”, ζητούσαν να επιστρέψουν στη Μόρια και να τους πάνε σε ξενοδοχεία.

Θα πρέπει να πούμε ότι μετά τον κ. Μουζάλα και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαγόρευσε στις κάμερες να μπουν και να καταγράψουν τις εικόνες μέσα αλλά και έξω από το αρματαγωγό.

Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, με άνωθεν εντολή δεν επέτρεπαν σε κανένα μέσο ενημέρωσης να πλησιάσει και κρατούσαν όλους τους δημοσιογράφους και τις κάμερες σε απόσταση ασφαλείας.

Δεν εξαιρέθηκε της απαγόρευσης ούτε το Κρατικό Γερμανικό κανάλι ZDF το οποίο ήρθε στη Λέσβο για να καταγράψει τη στέγαση των 500 μεταναστών στο αρματαγωγό “Λέσβος”.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, το αρματαγωγό μάλλον θα επιστρέψει στη βάση του, αφού το σχέδιο στέγασης μεταναστών απέτυχε πλήρως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “42 τολμηροί άνδρες μετανάστες πήγαν στο αρματαγωγό “Λέσβος” αλλά …θέλουν να φύγουν !!! (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ?ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ? ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΓΙΑ ΣΥΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΤΟΣ?

Αφήστε ένα σχόλιο