4 συλλήψεις από την Αστυνομία στη Λήμνο σε εφόδους για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Αστυνομικές δράσεις, πραγματοποιήθηκαν στη Λήμνο, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση της διάδοσης και της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών

Κατά τη διάρκεια των δράσεων αυτών, που πραγματοποιήθηκαν κατά την τελευταία εβδομάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διενεργήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε άτομα και έρευνες χώρων

Συνελήφθησαν (4) άτομα, κατηγορούμενα -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ακόμη άτομου για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο (2) δενδρύλλια και μικροποσότητες κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) κυνηγητικό όπλο

Αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα της τελευταίας εβδομάδας στη Λήμνο, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της διαρκούς προσπάθειας, για την καταπολέμηση της διάδοσης και της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, που οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διενεργήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε άτομα και έρευνες σε χώρους, στην ευρύτερη περιοχή της Λήμνου.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα, ημεδαποί, ηλικίας από 29 έως 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε -κατά περίπτωση- δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για τα όπλα.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ένα (1) άτομο κατηγορούμενο για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 58χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 5 συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς),
  • 6 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -245- σπόρους κάνναβης,
  • 2 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 4 αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • κενές νάιλον συσκευασίες και μεταλλικός τρίφτης, με υπολείμματα της παραπάνω ναρκωτικής ουσίας,
  • κυνηγητικό όπλο (καραμπίνα).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο