3ος Ποδηλατικός γύρος Μολύβου – 3rd Molyvos Urban MTB Race

Molyvos_3-podilatikos-giros

Οι μέρες πλησιάζουν για την μεγαλύτερη ποδηλατική εκδήλωση της χρόνιας, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Lesvos Ride, συνδιοργανώνουν τον 3ο ποδηλατικό γύρο Μολύβου(3rd Molyvos Urban MTB Race )σε ένα διήμερο ποδηλατικών δράσεων για παιδιά, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες φίλους της ποδηλασίας, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.

Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαΐου στις 5:00μμ στο δασάκι στο γήπεδο οι μικροί μας φίλοι-ποδηλάτες μπορούν να λάβουν μέρος σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές και να συμμετέχουν ανάλογα με την ηλικία τους στις ποδηλατικές δράσεις που θα γίνουν από το Lesvos ride. Τα παιδιά που μπορούν να λάβουν μέρος είναι από 5 μέχρι 14 ετών.

Το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016 στις 10:30 πμ θα γίνει ο 3ος Ποδηλατικός γύρος Μολύβου.

Το σημείο εκκίνησης είναι στο δασάκι πάνω από το γήπεδο στο δρόμο για την Εφταλού και θα υπάρξουν 4 κατηγορίες αγωνιζομένων : Εφήβων, Ανδρών, Βετεράνων, και Γυναικών.

Η διαδρομή της Κυριακής θα περνά μέσα από τα γραφικά πλακόστρωτασοκάκια του χωριού, την αγορά, τον πλάτανο, πάνω από το λιμάνι, ως το κάστρο, και μέσα από μονοπάτια χωμάτινα και σκαλοπάτια, θα επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης.

Για διευκρινίσεις και για περισσότερες πληροφορίες, την διαδρομή, προεγγραφές, δηλώσεις συμμετοχής όσο αναφορά τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Φορέα Τουρισμού www.theotheraegean.com στο παρακάτω link

http://www.theotheraegean.com/event/3rd-molyvos-urban-mtb-race/

Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου, στα πλακόστρωτα δρομάκια, στην παραδοσιακή αγορά με τα κρεμαστά μπαλκόνια και αφήστε τις δύο ρόδες να σας ταξιδέψουν….

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο