ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Απόπειρα βιασμού 20χρονης μέσα στο σπίτι της από αλλοδαπό – Την έσωσε ο αδελφός της

ΣΟΚ στο κέντρο της Μυτιλήνης, όταν ένας νεαρός αλλοδαπός εισέβαλε από το παράθυρο στον εσωτερικό χώρο μίας διπλοκατοικίας, όπου βρισκόταν μία 20χρονη κοπέλα σε ένα από τα δωμάτια και ο αδελφός της ο οποίος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο.

Πριν η άτυχη κοπέλα να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε, ο νεαρός αλλοδαπός της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.

Η 20χρονη κοπέλα άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής εξακολουθούσε να φτάσει στο σκοπό του πετώντας την με δύναμη στο κρεβάτι της.

Για καλή της τύχη ο αδελφός της ξύπνησε από τις φωνές της και εισέβαλε στο στο δωμάτιό της να δει τι ακριβώς συνέβη.

Στη θέα του ο νεαρός μετανάστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έτρεξε προς την πόρτα για να διαφύγει.

Όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και επέστρεψε από τις σκάλες πάλι στο εσωτερικό της οικίας ενώ ο αδελφός της κοπέλας τον κυνηγούσε και κατάφερε να του καταφέρει κάποιες γροθιές.

Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

Εν τω μεταξύ στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει άγριο ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού έξω από το σπίτι της 20χρονης κοπέλας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο