Η Χριστιάνα Καλογήρου κατεβαίνει με δύο ψηφοδέλτια; Αυτό λέγεται πολιτική απάτη και παραπλάνηση εκλογικού σώματος

Αναγνώστες του Lesvosnews.gr μας κατήγγειλαν ένα πολύ σοβαρό θέμα…

Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες αυτές, όταν προσπάθησαν να μπουν στο επίσημο site της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου – http://www.christianakalogirou.gr/ – όταν έκαναν κλικ επάνω στο link δείτε τους υποψηφίους του συνδυασμού μας http://www.christianakalogirou.gr/wp-content/uploads/sunduasmos.pdf βγήκε η παρακάτω σελίδα στην οποία παρεπιπτόντως εικονίζεται σε μία φωτογραφία της με τόσο retus από το photoshop που την εμφανίζει σαν παιδούλα του Λυκείου…

Διαβάστε τι εμφανίζει η σελίδα της…

Και βέβαια πιο κάτω εμφανίζονται όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού της στις προηγούμενες εκλογές πολλοί από τους οποίους την έχουν εγκαταλείψει και έχουν προσχωρήσει στο «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» του Κώστα Μουτζούρη.

Θεωρούμε ότι η ενέργεια αυτή της κ. Καλογήρου ενέχει δόλο, αφού με τον τρόπο αυτό παραπλανά το εκλογικό σώμα, όταν ψηφοφόροι του Βορείου Αιγαίου διαβάζουν ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων που δεν είναι πλέον στο ψηφοδέλτιο της.

Για του λόγου το αληθές κάντε κλικ στο link που σας παραθέτουμε και θα το διαπιστώσετε από μόνοι σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.