Η νεροποντή έκανε καλοκαιρινό το σπίτι του Κώστα Ζαφειρίου – Από θαύμα δεν καταπλακώθηκαν σύζυγος και γιος

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα πριν λίγη ώρα στην Αγιάσο, όταν μετά από δυνατή νεροποντή το σπίτι του γνωστού οργανοπαίκτη Κάστα Ζαφειρίου δεν άντεξε προφανώς στις διαβρώσεις, με αποτέλεσμα να πάθει καθίζηση μεγάλο μέρος του κτιρίου και στη συνέχεια να καταρρεύσει το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού και να είναι πλέον ακατάλληλο για κατοίκηση.

Στην κυριολεξία το σπίτι έγινε καλοκαιρινό αφού από τη μία πλευρά δεν υπάρχει πλέον ο τοίχος με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν ένα τεράστιο παράθυρο με θέα τον Όλυμπο.

Από θαύμα μάλιστα δεν θρηνήσαμε θύματα αφού μέσα στο σπίτι την ώρα της κατάρρευσης βρισκόταν η σύζυγος του Κώστα Ζαφειρίου και ο γιος του ενώ ο ίδιος ήταν στο “Αναγνωστήριο” και μόλις έμαθε τι ακριβώς συνέβη σοκαρίστηκε.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές ασφαλείας ενώ ενημερώθηκε και ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λέσβου Νίκος Καρασάββας, ο οποίος έδωσε αμέσως εντολή σε μηχανικούς να κάνουν επιτόπια εκτίμηση και καταγραφή των ζημιών ώστε ο συμπολίτης μας να αποζημιωθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Ζαφειρίου είναι αυτοδίδακτος οργανοπαίκτης και προσφέρει επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του στο “Αναγνωστήριο Αγιάσου” και όχι μόνο, διδάσκοντας στα μικρά παιδιά όλα σχεδόν τα μουσικά όργανα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο