Μικρή Μόρια η Νεάπολη – Στήθηκαν νέες σκηνές για τη φιλοξενία των Κούρδων μεταναστών

Τα προχθεσινά γεγονότα με τα επεισόδια στη Μόρια από τους μετανάστες, ανάγκασαν την Αστυνομία – δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά υπακούοντας άνωθεν εντολές – να μεταφέρει τους Κούρδους μετανάστες που εγκατέλειψαν άρον – άρον το ΚΥΤ Μόριας, σε διάφορα καταλύματα και στο ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης.

Μάλιστα οι εντολές που έχει είναι να φρουρούνται οι χώροι και οι μετανάστες για το φόβο νέας επίθεσης κατά των Κούρδων μεταναστών.

Στο ΠΙΚΠΑ προφανώς υπάρχει το αδιαχώρητο κι έτσι στήθηκαν νέες σκηνές φιλοξενίας μεταναστών, οι οποίες καθόλου απίθανο να μονιμοποιηθούν.

Το θέμα είναι ότι οι νέες σκηνές έγιναν στη βιτρίνα του νησιού μας – αεροδρόμιο και λιμάνι είναι οι πρώτες εικόνες που βλέπουν οι επισκέπτες της Λέσβου – και όπως γίνεται κατανοητό, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί σε μία χρονική περίοδο όπου αρχίζει η τουριστική σεζόν.

Οι εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης του Lesvosnews.gr – απλωμένα ρούχα κλπ –  παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες και η δυσφήμιση που γίνεται για τη Λέσβο είναι τεράστια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο