31 εθελοντές της Σχολής ΟΑΕΔ έδωσαν αίμα… Μεγάλη έλλειψη στον ΣΕΑΜ (BINTEO)

aimodotes Ύστερα από πρόσκληση της Διεύθυνσης και πολλών Εθελοντών της Σχολής ΟΑΕΔ πραγματοποιήθηκε  εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης.

     Προσήλθαν 31 Εθελοντές από τους οποίους έδωσαν αίμα οι 27 (οι περισσότεροι για πρώτη φορά στην ζωή τους) και για όσους δεν πρόλαβαν λόγω περιορισμένου χρόνου θα επαναληφθεί νέα αιμοδοσία Εθελοντική Αιμοδοσία στις 4 Δεκεμβρίου 2014.

     Συγχαίρουμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες της Σχολής του ΟΑΕΔ για την ανεκτίμητη κοινωνική τους προσφορά καθώς και το προσωπικό της αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την άψογη συνεργασία.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Λέσβος το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της έλλειψης σημαντικών ποσοτήτων αίματος.
Όπως μα είπε στο LesvosNews.gr η κ. Μαρία Ζερβού υπάρχει τεράστιο πρόβλημα εξαιτίας πολλών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί και για το λόγο αυτό καλεί όλους τους Λέσβιους πολίτες να ανταποκριθούν στις εκκλήσεις των διαφόρων φορέων και να προσφέρουν 5’από τον πολύτιμο χρόνο τους για να προσφέρουν ζωή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “31 εθελοντές της Σχολής ΟΑΕΔ έδωσαν αίμα… Μεγάλη έλλειψη στον ΣΕΑΜ (BINTEO)”

  1. Μ.Σ.

    Την έλλειψη δεν την έχει ο ΣΕΑΜ την έχει το νοσοκομείο. Μια έλλειψη που μας επηρεάζει όλους μας, γι΄ αυτό όλοι πρέπει άμεσα να ευαισθητοποιηθούμε!
    Ο ΣΕΑΜ επιτελεί κοινωνικό έργο συγκεντρώνει αίμα με τη βοήθεια των εθελοντών για τους πάσχοντες με Μεσογειακή Αναιμία, τους καρκινοπαθείς, αλλά και τα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου.

Αφήστε ένα σχόλιο