31χρονος κρεοπώλης “γκρέμισε” τις τιμές λόγω της κρίσης και γίνεται χαμός στο μαγαζί του

katastima-gaitani

Τον λένε Παναγιώτη είναι μόλις 31 ετών κατάγεται από το Πλωμάρι και έχει αναπτύξει πρόσφατα μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα, μία επαγγελματική δραστηριότητα στη Μυτιλήνη, που έχει συζητηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Είναι υπεύθυνος σε ένα κατάστημα εμπορίας κρεάτων, που έχει ανοίξει η σύζυγός του και  βλέποντας την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τα Ελληνικά νοικοκυριά, “γκρέμισε” κι αυτός τις τιμές.

Κατεβαίνοντας μία μέρα από την Καλλονή προς τη Μυτιλήνη διαπιστώσαμε μία ασυνήθιστη πολυκοσμία έξω από ένα νέο κατάστημα στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη.

Σταματήσαμε από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για να μάθουμε τι γίνεται.

Από τον κόσμο που ήταν μαζεμένος έξω από το κρεοπωλείο της Δήμητρας Γαϊτανή, μάθαμε ότι λόγω της κρίσης η ιδιοκτήτριά του κάνει προσφορές, με πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα που εμπορεύεται.

Μπήκαμε στη διαδικασία να μάθουμε από τους ίδιους τι ακριβώς συμβαίνει.

Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν αναζητώντας τον υπεύθυνο του καταστήματος, μπροστά μας εμφανίστηκε ένα νέο συμπαθέστατο παλικάρι, μόλις 31 ετών.

Χωρίς άλλες περιστροφές, δείτε τι μας είπε για την επαγγελματική αυτή δραστηριότητα της γυναίκας του και αυτού,  στο βίντεο που σας παραθέτουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο